Kos (03. 21. – 04. 20.)

A szokott módon kezdődik a napja, de valamilyen hír kizökkenti fásultságából. Nem lehet egyértelműen eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, amit hall, de az biztos, hogy gyökeresen megváltoztat bizonyos dolgokat az életében.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szívügyekben változást remélhet végre. A hivatását, karrierjét érintő ügyekben is kereshet most támogatást, talán éppen ott, ahol a szerelmet is keresi. Ne legyenek kételyei ezzel kapcsolatban.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai napon valami különösen foglalkoztatja. Valamilyen lehetőség felkeltette a fantáziáját, és egész nap ezen rágódik. Valóban, döntenie még korai, de másokkal is konzultálhat az ötletéről. Lehet benne valami.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hajlik arra, hogy mogorvaságba burkolózva töltse a napját. Pedig nincs oka a haragra. Ha körülnéz, tulajdonképpen nagyon is elégedett lehet a helyzetével. A kedvese nem egy angyal, de legalábbis tündér.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az érzelmek ma elönthetik. Ne ijedjen meg tőlük. Fontos ez, mert az érzelmei most jó felé viszik. Tanulnia, változnia kell, és ez pusztán tudatosan nem fog menni. Ennél mélyebb hatásokra van szüksége. Ragadtassa el magát!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kicsit fogja vissza magát! Nem oldhat meg mindig minden problémát ön a családjában. Ezzel látszólag jót tesz velük, valójában azonban nem engedi kibontakozni őket.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha eddig munka nélkül volt, akkor ma sikeresen pályázhat meg egy állást. Ha van már munkája, akkor pedig alkalma nyílhat bővíteni a lehetőségeit. Ehhez azonban nyitott szemmel, füllel kell járnia. Ne tétlenkedjen tovább!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A mai napon már korán talpon van: igyekszik mindent előkészíteni a napra, hiszen nagy tervei vannak. Azért nem kellene minden terhet a saját nyakába vállalni. Ha másokkal is megosztja azokat, akkor előbb kész, és nem is fárad el úgy.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai nap a romantikáról szól. Nőként a környezet csinosításával teremthet ehhez megfelelő hangulatot. Ha férfiból van, akkor viszont lépjen a tettek mezejére: varázsolja el a kedvesét! Legyen a mai nap más!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ne engedje, hogy bárki is felbosszantsa önt a mai napon. Talán épp az a célja az illetőnek, hogy kizökkentse önt, és ezzel hozza kompromittáló helyzetbe. Lásson át a szitán, és fordítsa a provokáló ellen a saját eszközeit!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A vágyai vezérlik a mai napon: az ész hiába mond ma önnek bármit, képtelen józan maradni. Nem baj, néha el kell veszíteni a fejét az embernek. Főleg egy Vízöntőnek, aki sokszor túlságosan is racionális.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem kellene mindent úgy felnagyítania. A sérelmek, ha nagyvonalúan elsiklik felettük, maguktól elmúlhatnak. Ám ha nagy tehetséggel felnagyítja őket, beléjük kapaszkodik, keleszti, akkor megkeseríthetik az életét.