A vegetáriánus gyerekek nem siettek felvilágosítani a rájuk vigyázó bébiszittert, hogy a hús náluk bizony szigorúan tiltott ételnek számít, így kaptak is egy-egy adag csirkefalatkát a krumpli mellé. A boldog falatozásnak csak a túl korán hazaérkező anya vetett véget, aki hisztérikusan sikítozva tépte ki a megszeppent srácok kezéből vágyaik tárgyát – írja a Mirror.

„Magából kikelve azt kiabálta, hogy nem engedhetem meg, hogy gyermekei állati tetemet fogyasszanak, és szörnyetegnek titulált. Azt mondta, nem érti, hogyan feltételezhetem azt, hogy a hús olyan étel, amit bárki elfogyaszt, és azt követelte, hogy én fizessek kártérítést a gyermekeknek okozott érzelmi kárért, különben bíróságra viszi az ügyet”- panaszolta az érthetően megdöbbent lány.

A bébiszittert az édesanya a hisztériás roham után ráadásul elzavarta, a járandóságát pedig esze ágában sem volt kifizetni, annak ellenére, hogy a lány – mivel nem mondták neki – nem tudhatta, hogy a család csak vegetáriánus étrenden él. A bébiszitter arról igyekezett meggyőzni a magából kifordult nőt, hogy természetesen nem merényletnek, hanem kedvességnek szánta a gyorséttermi vacsorát, és ha tudta volna, hogy az asszony milyen elvek alapján táplálja a gyerekeket, bizonyosan más ételt választott volna számukra.

A 19 éves lány, akinek családjában egyébként több ügyvéd is van, egyelőre a Reddit oldalán osztotta meg a történetet, ahol az olvasók egyöntetűen arra biztatták, hogy ne hagyja magát, és mindenképpen hajtsa be a járandóságát.