A film részletesen beszámol a Führernek az unokahúgával, Geli Rauballal folytatott vérfertőző kapcsolatáról, amely valószínűsíthetően közel hat évig tartott, és aminek végén a mindössze 23 éves hölgyet egy mellkasi lövéssel holtan találták Hitler lakásán.

A dokumentumfilm szerint Geli kénytelen volt részt venni Hitler perverz játékaiban, melyek között erőszak is gyakran szerepelt. Hasonló sorsra jutott az a Renata Mueller nevű színésznő is, aki egykor azt mondta Alfred Ziesler filmrendezőnek, hogy számtalanszor rugdalnia kellett a diktátort, amíg az a padlón feküdt és újabb rúgásokért könyörgött. A művésznő végül a halálba menekült a Führer aberrációi elől – írja a Blikk a The Sun beszámolója alapján.

Adolf Hitler szexuális élete

Adolf Hitler életének részletei már korábban is sokkolták a világot (Fotó: AFP)

Korábban több történelmi könyv is arról írt, hogy Hitler kifejezetten megvetette a szexet és a prostitúciót. A Sky Historyn sugárzott dokumentumfilm azonban arról számol be, hogy a diktátor fénykorában rendszeresen invitált meg magához pornósztárokat, akikkel privát show-kat rendezett – írja a The Sun.