Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma végre sikerül minden nehézség nélkül túljutnia egy olyan akadályon, ami eddig mindig lehetetlen próbatételnek számított. Most végre kiderülhet, ön sokkal többre képes, mint azt magáról elhitte volna. Építse az önbizalmát!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Egy kissé el kellene szakadnia a külvilágtól, hogy végre helyre tehesse a dolgokat magában. Az sem biztos, hogy kedvére van, amit mások szemében lát, de valójában önmagával is kissé elégedetlen. A szenvedélyei rossz irányba vitték.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai napon nem szabad zavarba jönnie: sok szempár szegeződhet önre, azonban ezek nem vizslatják, hanem inkább csodálják önt. Ne féljen hát kiállni elébük. Azért nem árt, ha a mai reggelt egy kicsit alaposabb készülődéssel tölti.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A kedvesével ma sehogy sem talál rá a megszokott közös hangra. Úgy érzi, ön mindent megtett azért, hogy zökkenőmentes legyen a kapcsolatuk, de a társa annál kevesebbet törődik önnel. Talán épp azért. Kell a zökkenő.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Hatalmas belső feszültség tombol önben, és képtelen rájönni az okára. Valójában minél csendesebb a felszín, annál több oka van arra, hogy belül eméssze magát. A cselekvés segít. Vezesse le a feszültséget!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Úgy érzi, a partnere folyton csak gyártja a problémákat, és képtelen arra, hogy valamit egyedül is megoldjon. Valójában talán ön szoktatta rá arra, hogy ne döntsön ön nélkül. Most kellemetlenné vált a saját akarata. Változtasson!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Úgy érezheti, valami vagy valaki hiányzik az életéből. Nem biztos persze, hogy ezt a valamit csak egy új ismeretség útján szerezheti meg. Lehet, hogy a szellemi kalandozás is elég lehet. Olvasson, beszélgessen!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kissé már elhanyagolta az otthonát. Ideje lenne, hogy a mai napját rászánja a rendrakásra. Ha tovább halogatja, az már a káosz határát közelíti. Ez pedig azzal is járhat, hogy fontos dolgai tűnnek vagy felejtődnek el.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma kifejezetten kreatív lehet, és ezt a képességét nem csak a munkahelyén tudja kamatoztatni. A saját háza táján is el tud ma bájolni valakit különleges, talán kissé különc ötleteivel. Legyen bátor, rugaszkodjon el a földtől!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Rég elmúlt eseményeken rágódik még mindig, ott keresi a megoldást, vagy az okokat jelenlegi problémáira. Pedig azokat itt és most kellene megoldania. És a gyökerük nem is annyira lelki eredetű, sokkal prózaibb lehet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szeretné meghallani azt a bizonyos belső hangot. A világ zajossága most nem vonzza, inkább befelé fordulásra, elmélyedésre szólítják fel a csillagai. Az élete problémáját jelentő dolgokra is csak a csendben találhatja meg a megoldást.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A munkahelyén ma nyugalom, és valami kellemes, bensőséges hangulat fogadja. Semmi oka rá, hogy ne érezze jól magát. Ha az élete amúgy sínen van, akkor képes is elengedni magát. Ám, ha nem, akkor a felszín hiába nyugodt.