Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Nap az Uránusszal fényszöget alkot, ez váratlan eseményeket hozhat. Nehéz most eligazodnia a folyton változó körülmények között, és hirtelen nem is tudja, mihez kapjon, amikor a hirtelen események döntéshelyzetbe hozzák. Bízza magát az intuíciójára!

Bika (04. 21.–05. 20.)

Talán van egy rosszakarója a környezetében, aki valakit vagy valamit meg szeretne szerezni öntől. Ha a nemtörődömsége nem vezet sikerre vele szemben, akkor lehet, hogy nyílt harcokba kell bocsátkoznia. Vértezze fel magát!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

Kellemes meglepetésben részeltethetik ma a csillagai. A nap folyamán nemcsak az elképzelései szerint alakul az élete, de még valami extra bónuszt is kap a sorstól. Fogadja el!

Rák (06. 22.–07. 22.)

A család, az otthon harmóniájának a megteremtése mostanában az elsődleges cél az életében. Mint mindenben, ebben is többet érhet el a pozitív gondolkodással, bizakodással, mintsem az akarattal. Az igazi nyugalmat csak békés eszközökkel lehet megteremteni.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A Nap és az Uránusz fényszöge hirtelen változásokat jelez. Szerencsére ön képes a határozott, gyors cselekvésre, így azonnal ki tud védeni mindent. Az biztos, hogy ma szüksége lesz a jó reflexeire!

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Átgondolt és megfontolt minden cselekedetében. Ráébredhet arra is, hogy felül kellene vizsgálnia bizonyos kapcsolatait, mert egyesek túlságosan is a kihasználás területére tévedtek. Nem kell szakítania, csak figyelmeztesse őket!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ne hagyja, hogy mások akarata letérítse önt arról az útról, amit eltervezett magának. Jók a gondolatai, és csak a következetességén múlik, hogy valóra tudja-e váltani őket. Legyen rugalmas, de a távlati célokban kitartó.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

Merészebb, erősebb és önbizalommal teltebb, mint amilyen az utóbbi időszakban volt. Ennek köszönheti, hogy hamarosan új fordulatot vesz az élete, sorsának kereke nagy lendülettel indul be. Ne feledkezzen el a régi támogatóiról sem!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ön kifejezetten jó barát, nem is csoda, ha a barátságát sokan fontosnak tartják, és mindent megtesznek azért, hogy a szívébe zárja őket. Tartson azonban mértéket: ne várjon el túl sokat, és ne ígérjen olyat, amit nem tud betartani!

Bak (12. 22.–01. 20.)

A Bak jegyében jár a Hold, ami jelzi, hogy nagyon szerencsés napja lesz, kedveznek önnek ezek az energiák. Ma gyorsan, flottul, hatékonyan tud intézni mindent. Nem kérdés, hogy most kell belevágnia a hosszú távú tervek megvalósításába.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A belső béke megteremtése a feladata még akkor is, ha folyamatosan negatív hatások érik. Higgye el, hogy ki tudja magát húzni a slamasztikából, és a rossz erőket jóvá tudja változtatni. Ez is csak egy próbatétel.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Annak ellenére, hogy nem ért el egetverő eredményeket, úgy érzi, hogy sínen vannak az ügyei. Kifejezetten örül ennek az állapotnak, és annak, hogy van, akikre számíthat. Nagyon jó a hozzáállása, amiért a jutalom is megérkezik a sorstól.