Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A mai napon igen hullámzó lehet az érzelmi élete. Kifakadhat, dühönghet és talán még sírhat is. Kár azonban túlságosan felfújni a nehézségeket. Vegye könnyedebben a saját és mások tökéletlenségét. Tanuljon meg legyinteni a dolgokra!

Bika (04. 21.–05. 20.)

A Nap az érzékeny Rák jegyébe lép a keddi napon, és felerősíti a vágyát az intimitásra, a másik közelsége, a szeretetteli megélésekre. Igazán kedvezően hat önre, és sok boldog pillanatot jelez a családtagjaival, szeretteivel.

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A mai napon még saját magán is túltehet ingatagságban. Óránként változik a véleménye, attól függően, hogy éppen kivel beszél. A döntést nem is önnek kell meghoznia, de segíthet abban, hogy a különböző véleményeket összhangba hozza.

Rák (06. 22.–07. 22.)

A Nap belép az ön jegyébe, és ezzel egy igazán sikeres periódus veszi kezdetét. Most harmonikusan kötődik másokhoz, és ki tudja fejezni érzelmi igényeit, ennek köszönhetően pedig eléri azt a lelki biztonságot is, amire szüksége van ahhoz, hogy jól tudjon működni a világban!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Ön nagyon érzelmes ember, és a mai napon végre nem szégyelli, hogy ki is mutassa azokat. Az ugyanis tévhit, hogy ezzel valamit is veszíthet az ember. A szeretet nem gyengeség, hanem erő. A lehető legnagyobb erő a földön.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Az őszinteségével, szelídségével és természetességével nagy sikert arathat a mai napon. Ez az ön erőssége, ami másnak nincs birtokában! Nem is kell több, ezzel tud jól érvényesülni minden területen.

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Egy veszekedősen induló kapcsolatból tartós barátság, hosszas, gyümölcsöző munkakapcsolat lehet, ha túlteszi magát a kezdeti nehézségeken. És tegye is túl, mert igazán megéri! Haragot tartani sokkal rosszabb lenne.

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Nap vízelemű jegybe, a Rák jegyébe lép a mai napon. Nagyon kedvez önnek ez a bolygóállás, sok boldogságot ígér a családi életben, párkapcsolatban. Arra kell csak figyelnie, hogy a bizalmatlansága vagy sértődékenysége ne erősödjön fel.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ma semmi kedve a harchoz, az alkudozáshoz: inkább mindent ráhagyna a másikra. Pedig van valami, amiért érdemes lenne küzdenie. Kezdeményezze ön a békülést, ha haraggal vált el valakitől!

Bak (12. 22.–01. 20.)

Egzisztenciális gondjaira jó megoldást találhat, csak adja fel a küzdelmeket, és bízzon a jó szerencsében. Pihenésre, elmélkedésre való napok is kellenek, s aztán úgyis megint önre fog hárulni minden. Ma legyen egy kicsit lusta!

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Rengeteg ismeretséget köt mostanában: el kéne gondolkoznia, vajon tényleg érdemes-e mindenkire ennyi időt pazarolnia. Mit szólna, ha kicsit a saját maga társaságában kéne időznie? Törődhetne mondjuk többet a családtagjaival.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ha a problémái már az álmaiban is üldözik, akkor ideje gondolkodni a megoldáson. Ha valami zavarja és nem találja a kiutat, akkor az megköti az alkotóerejét is. Lehetséges, hogy csak valami radikális megoldás segít. Ideje dönteni!