RETRO RÁDIÓ

Érzelmek viharába kerül a Kos, jó lenne döntést hozni





A Kosra abszolút nem jellemző, hogy ne tudjon döntést hozni, most valamiért mégis döntésképtelen.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.17.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Megfelelő partner oldalán kivirul. Csak éppen azt nem tudja eldönteni, ki a megfelelő. A szingli Kos most – rá nem jellemző módon – nehezen dönt, és valahogy bizonytalan abban, mire is vágyik. Próbálja meg tisztázni magában az érzéseit.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Váratlan nehézségei adódhatnak egy új kapcsolatból, vagy kalandból. Úgy látszik, minden jónak meg kell fizetnie az árát. A baj azonban nem teljesen elkerülhetetlen. Ne veszítse el a fejét, bocsátkozzon tárgyalásokba!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A visszatérés napja lesz a szombati. Lélekben visszatér oda, ahonnan elszakította magát, és talán békét köt valakivel, akivel már régóta haragot tartott. Az is lehet, hogy sikerül pontot tenni egy nyomasztó vita végére.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Saját magán tapasztalja meg, hogy mivel jár az, ha valaki beéri féligazságokkal. Ma aztán kénytelen tiszta vizet önteni a pohárba, de ez sokkal jobban sül el, mint várta volna. A másik, legnagyobb meglepetésére, megértőnek bizonyul.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A szerencse végre ön mellé szegődhet: ne legyen rest kinyújtania felé a kezét. Egy kellemes találkozás a vérét is felpezsdítheti, de ne adja magát át teljesen az érzésnek. Élvezze a pillanatot, de tanuljon a múlt hibáiból!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A világ változik, és ez a változás még önt sem kerüli el. Hiába próbál meg mindig ragaszkodni, az csak akkor lehetséges, ha valamit ugyanakkor változtat is. A megújulást joggal várja el öntől a kedvese is. Járjon utána, mire is vágyik!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szerelmi kapcsolata lassan kibontakozik. Amit viszont nehezen visel, hogy családtagjai folyton belekotyognak a döntéseibe, mindegy, mennyi idős, valaki mindig megtalálja kéretlen tanácsaival. A kedvessége az, ami ilyen hatással van az emberekre.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bizonytalan, de csak azért mert folyton a külvilágnak akart megfelelni. Kövesse azt a bizonyos belső hangot: ma biztosan számíthat útmutatására. A nagy találkozások mindig végzetszerűek. Talán épp ma jön el az igazi.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Elemében van és a szokottnál is pörgősebb életet él. Talán valami új szerelem pezsdíti a vérét? Van valaki, akinek csak nehezen tud ellenállni. Talán ki kellene puhatolnia: lehet, hogy az illető épp így van önnel.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A baráti kapcsolatai sokkal többet jelentenek önnek annál, semhogy holmi ostoba viták miatt feladná őket. Ezt vegye figyelembe, mielőtt kenyértörésre kerülhet sor. Mosolyszünet lehet. De a jó többet nyom a latban, mint a rossz.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nehezen tud úrrá lenni változtatási kényszerén. Mielőtt újabb ugrásra készülne az ismeretlenbe, hallgassa meg társa, jóakarója érveit is. Nem szégyen az sem, ha a vetélytársaitól tanul. Csak maradjon tisztességes!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jóhiszeműsége keverheti bajba. Persze a teljes bizalmatlanság szintén nem jó stratégia. Próbálja meg megtalálni az arany középutat, ebben a megérzései is segítik. Ön nagyon is jó emberismerő, csak az idealizmusa tévútra viszi időnként.





Ezeket olvastad már?
Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás