A Cilinderesek csapatának egyetlen női tagja a fekete cilinderes Jaloveczky Viktória, aki párjával, a világoskék cilinderes Debreczeni Attilával hozta létre ezt a csupa szív vállalkozást. Ahogy fogalmaz, neki az a hobbija, hogy amúgy is boldog párokat tovább boldogítson azzal, hogy életük nagy napján kíséri, segíti őket, és a háttérben összefogja a szálakat, így a párnak csak az a „dolga”, hogy gondtalanul élvezzék az esküvőjük minden pillanatát.

Jaloveczky Viktória szerint a női ceremóniamester olyan, mint a legjobb barátnő, vagy egy tündérkeresztanya (FOTÓ: cilinderesek.hu)

– 2017-ben még csak két esküvőnk volt, ketten csináltuk a párommal, aki egyébként már akkor rutinos műsorvezető volt. 2019-ben pedig már hatvan pár boldogságánál lehettünk jelen, plusz egy fő cilinderessel, 2020-ra pedig csapatunk 8 tagúra bővült, vagyis úgy tűnik, szükség van ránk – mesélte lapunknak a hivatásos tündérkeresztanya, akinek gyakorlatilag az a feladata, hogy az ifjú párt tehermentesítse az esküvőn.

Ki ne szeretne ilyen menő házigazdákat az esküvőjén? (Fotó: cilinderesek.hu)

– Mindig személyes találkozóval kezdünk, ez az ismerkedés időszaka, átbeszéljük a pár elképzeléseit a nagy napról, ez alapján készítünk egy forgatókönyvet, amit akkor is az ifjú párnak adunk, ha nem bennünket választanak. Ha pedig működik köztünk a kémia – mert ez nagyon fontos –, akkor a megbeszélt igények szerint végig ott vagyunk, hogy minden a legjobban sikerüljön az esküvőn, ahol nem mi, hanem az ifjú pár a főszereplő. A ceremóniamester egyik titka ugyanis az, hogy érzi, mikor kell a háttérbe vonulnia, és mikor kell a „porondon” irányítania az eseményeket.