Az alábbiakban olyan szokásokat, viselkedési módokat mutatunk, melyektől jobb, ha sürgősen megszabadulsz! Valószínűleg a jövőbeli párodat is kirázná tőlük a hideg…

Fotó: Shutterstock

Ha régebb óta egyedül vagy, akkor előfordulhat, hogy hűvös vagy a pasikkal. Nem szabad a korábbi csalódások miatt teljesen elzárkóznod, döntsd le a falakat és nyiss a másik felé. Fontos az is, hogy ne akard megváltoztatni! Próbálkozásod a kapcsolatteremtés rögös útján kudarcra van ítélve, ha nem fogadod el a kiszemeltet olyannak, amilyen. Csak ő dönthet úgy, hogy megszabadul szokásai egy részétől, a kényszer nem fog működni! Keress valakit, aki úgy tökéletes számodra, ahogy van.

Minden pasit az exedhez hasonlítgatsz? Felejtsd el! Ahogy telik az idő, talán jobbnak és dögösebbnek látod a volt pasid, de emlékezz, valamiért csak szakítottatok. Szerencsére mindenki különbözik, ne legyen tehát az ex a mérce. Az sem jó, ha görcsös párkeresésbe kezdesz és megjátszod magad. Ne siettess semmit, engedd kibontakozni őt és mutasd meg neki az igazi arcodat. Hosszú távon máshogy nem is működhet.

Azt se feledd, hogy nem irányíthatsz mindig mindent. Amíg egyedül voltál, addig persze egyből döntést hozhattál, de ha társaságra vágysz, akkor nem árt konzultálni. Légy rugalmas, engedj az új ötleteknek, nyugodtan lépj ki kicsit a komfortzónádból.