Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Úgy repülnek a napjai, hogy szinte észre sem veszi. Most is már a nyakán a hétvége, és úgy érzi, mintha még semmit sem intézett volna. Pedig ha ügyes, akkor ma felteheti az i-re a pontot. Márpedig ön ügyes. Hajrá!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nagy lendülettel vág neki a céljai megvalósításának. A szerelme is mindenben támogatja, szinte szégyelli, hogy ön nem tud úgy a kedvében járni. Sajnos, most önt szeretik jobban, nem fordítva. Ugye, ez sem könnyű helyzet?

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kellemes napra ébred, és a munkahelyén is békén hagyják. Még egy kis lazításra is lesz ideje. Például arra is, hogy a fodrászát, kozmetikusát is meglátogassa. Az új frizura kipróbálását most mégis inkább el kellene halasztania.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Lassan az idegkimerültség jeleit kezdi észlelni magán, pedig, ha belegondol, éppen úgy él, ahogy akarta, ahogy eltervezte. Csak egy kicsit gyorsabban. Hagyjon időt magának a merengésre! Legyen bátor, tegye a semmit!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma igazán kipihenten ébred, és kedvvel indul még a munkahelyére is. Vértezze fel magát: odabent esetleg nagy hajcihő várja. Ha megőrzi a nyugalmát és semmit nem vesz a lelkére, akkor jól kerül ki ebből a küzdelemből is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nehezen indul neki a munkájának. Szinte minden tagjában érzi a fáradtságot. Jó lenne egy kis életmódváltás. Például úgy, hogy reggelente tornázik kicsit. Lesse el a macskáktól: mielőtt felkelnének, jó alaposan kinyújtóztatják a tagjaikat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Jó hírekre számíthat, és ez, na meg a közelgő hétvége reménye, teljesen feldobják a hangulatát. Az estét se töltse négy fal között: vigye el a kedvesét, családját színházba, moziba.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma úgy alakul, hogy önnek jut a munka oroszlánrésze. Ez azért is van így, mert önnél van a legnagyobb szakértelem. De azért segíthet magán egy kis munkamegosztással. Tárja fel a gondjait a főnökének! Segíteni fog.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Remek napra számíthat, most teljes megvilágosodnak ön előtt a célok, és a feléjük vezető utat is tisztán látja. Lendületes és kitartó, tenni is tud azért, hogy megvalósíthassa álmait.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Jól alakulnak a munkahelyén a dolgok, és most sokat köszönhet annak, hogy ügyel a részletekre. A pontossága, precizitása és megbízhatósága végre a főnökének is feltűnik, el is ismerik a munkáját..

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ne feledje, nagy szüksége van a családjára, hisz önnek is támaszkodnia kell valakire. Csak a mélyen gyökerező fa nőhet magasra… Ápolja rokoni kapcsolatait!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Valami miatt nagyon izgul, folyton azon rágódik. Megoldást kellene találnia élete eme problémájára, mielőtt még teljesen felmondják a szolgálatot az idegei. Néha meg kell tanulnia nemet mondani. Ez is a lelki fejlődés része.