Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ne őrizzen haragot a szívében! Ha valamelyik régi ismerőse békejobbot nyújt és fel akarja frissíteni a rég elveszett barátságot, hagyja magát kiengesztelni. Meglátja, ezután ön is könnyebbnek fogja érezni a lelkét.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Mindenkinek jóleshet egy kis kényeztetés, és ön ma igen nagylelkű lehet mind a környezetével, mind önmagával szemben, minden téren. Ám ha túlzásba viszi, gyomorrontás lehet a vége.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Tervekkel már tele a padlás: ideje végre valamit végre is hajtania belőlük. Ügyeljen arra is, hogy a céljai ne negatív dolgokra vonatkozzanak. Tehát úgy fogalmazza meg azokat, hogy a „ne” szó nem szerepel bennük.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ön örök romantikus, ma is álmodozással tölti a napját. Jól teszi: a mai napi álmok igen termékenynek bizonyulnak. Ha pedig valakibe belelát valamit, mondjuk egy kedves ismerősébe álmai nőjét, vagy férfiját, akkor bízhat abban, hogy az úgy is van.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha úgy látja, hogy valahol nem becsülik eléggé, harcoljon, de nemes ellenfélként, ahogy az önhöz illik. Hiszen koronázatlan király(nő) ön, s ha ezt csak ön tudja, akkor is így van.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A társát akkor tudja meghódítani, ha a lelke felől közelíti elsősorban. Ha szavai nincsenek erre, kezdje az öleléssel. Ha egymás szemébe tudnak nézni hosszan, az sem baj, ha a szavaik még botladoznak.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Önnek szüksége van arra, hogy felnézhessen a társára. Most is örül annak a csillogásnak, ami a kedvesét körbeveszi. De öröme csak akkor lehet teljes, ha ebből a csillogásból önre is jut valami. Kérje ki a sikerből a részét!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön aztán ért hozzá, hogyan tartson ki a végsőkig valaki mellett. Most is így tesz, de lehet, hogy ez már nagyon terhes. Ha így van, akkor legalább adjon magának egy kis időt. Magányra lenne szüksége, hogy ismét magára találjon.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Gondolkozzon egy kicsit derűsebben! Ha folyton csak a terheket cipeli a vállán, akkor ne csodálkozzon, ha hátfájás lesz a vége. Egy meggondolatlan, vidám cselekedet jobb belátásra térítheti.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Többet kellene törődnie magával. A terveiben, a céljaiban mindig csak a család, a kedvese, az anyagiak, a ház, az otthon szerepelnek. Mi lesz így önmagával? Visszaemlékszik még gyerekkori álmaira? Mikor valósítja meg őket?

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nehéz, vitákkal teli napra számíthat. Lehetséges, hogy legalább felerészben ön is gerjesztője a vitáknak? Nézzen magába, és ha így van, akkor fordítsa meg a szavai értelmét. Mindjárt békesség veszi körül.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha az eddigi időszakban nem is mentek simán a dolgai, a mai napon mintha varázserővel ruháznák fel a csillagok. Olyan dolgokban érhet el haladást, mintegy varázsütésre, amiben már nem is remélte volna. Lépjen jó reflexekkel!