Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Tele van energiával, és ezt a tetterőt ma igazán jóra használhatja. Jelentős előrelépést akkor érhet el, ha másokkal is megosztja gondolatait, terveit, felfedezéseit. Szedje össze a bátorságát, és lépjen ki a többiek elé terveivel!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Törekedjen a precizitásra egész nap, de ha hibát vét, azonnal vállalja el. Ezzel csak nőhet a többiek szemében! Aki dolgozik, az néha tévedhet is, de az őszinteség, az egyenesség becsülendő.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Igazán kellemes napra számíthat. Nem kell végre túlerőltetnie magát, és annak szentelheti az idejét, ami igazán érdekli, amit valóban fontosnak tart. Egy váratlan hívás pedig az érdekességet is becsempészi életébe.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma szánjon egy kis időt az önelemzésre, az elmúlt időszak eseményeinek átgondolására. Amit eddig felszabadítónak, és boldogítónak érzett, kezd talán egy kicsit kolonccá válni. Ez nem jelenti azt, hogy meg kell szabadulnia tőle, inkább csak egy kicsit átvariálnia a dolgot.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha teheti, a mai napon ne intézzen pénzügyeket. A döntései talán túlságosan elhamarkodottak lehetnek, aminek következtében később bánkódhatna. Jó hír viszont, hogy a szerelemben ma több szerencséje lehet. Randevúzzon!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Túlságosan érzékennyé válhat, aminek következtében a bolhából is képes lehet elefántot csinálni. Vegyen vissza érzékenységéből, és akkor jobban megérti mások indokait is. És akkor talán azt is látja, hogy jó a helyzete.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ingadozó érzelmi élete kezdi rányomni bélyegét a mindennapjaira is. Pedig most volna itt az ideje a jövője megalapozásának, valami új kialakításának. Próbáljon meg belső békére lelni. Jógázzon, meditáljon, és engedje el a haragot!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma konfliktushelyzetbe keveredhet, még ha nem is ön idézte elő. Vegye elő jobbik énjét, és legyen azon, hogy elsimuljon a viszály. A kiélezésnek semmi értelme, és, ha ezt ön belátta, győzze meg a másik felet is. Később hálás lesz érte.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az utóbbi időben úgy tűnik, megnyugodott, és sokkal kiegyensúlyozottabb életet él, mint annak előtte. Még mindig sok azonban a nyitott kérdés, amire választ kellene találnia az igazi belső béke megtalálásához. Nézzen szembe velük!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy váratlan esemény dúlhatja fel a napját. Jó, ha már idejében elintézi a dolgait, mert ha késlekedik, esetleg kifut az időből. Talán csalódnia kell abban, akire számított, vagy nem várt akadályok teszik nehézzé a munkavégzést.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma ott találhat segítőre, ahol nem is számítana rá. Váratlanul valaki megoldást ajánlhat a gondjaira, ami aztán előre lendítheti a megújulás útján. Ne féljen a változástól, mert most épp erre van szüksége.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Túláradó érzelmei ma kissé elragadhatják. A múlt érzésein töpreng, és talán valósnak tart egy olyan érzést, amit évekkel ezelőtt érzett. Ez egyrészt igaz, másrészt, nem biztos, hogy ma alapozhat erre. Lásson reálisan!