RETRO RÁDIÓ

Az élet ma tálcán kínálja a jobbnál jobb lehetőségeket, új szerelem van a láthatáron





Ha a Vízöntő magányos, akkor itt az ideje, hogy végre kezébe vegye a sorsát, és társat keressen magának! Csak észre kéne venni, hogy valaki közeledni próbál...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.02.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Kitartásának és szorgalmának is köszönheti, hogy anyagi helyzete az utóbbi időben sokat javult. Hasonlókat várhat el a társától is. Ha nem így van, akkor sajnos önre hárul a kellemetlen feladat, hogy noszogassa őt.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Jól végződik ez a hét, a mai nap lehet a koronája. Gyümölcsözőnek, és fejlődőnek látja a körülményeit. Ma nem is kell mással törődnie, csak az emberi kapcsolataival. És még egy jó könyv is beleférhet az idejébe!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Végre alkalma adódhat arra, hogy tisztázzon egy félreértést. A párja ma jó passzban van, értékelni fogja az erőlködését, és ezzel akár egy új időszak is kezdetét veheti valamiképpen.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A mai napra megbeszélt találkozót kedve támadna lemondani. Ne tegye! Az illető zokon veszi, és talán örökre elfordul öntől. Általa pedig nagyobb veszteség is érheti, mint egy barátság megszűnése. Jó lehetőségektől, pénzügyi forrásoktól eshet el.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nem kellene olyan görcsösen ragaszkodnia a saját igazához. Ugyanaz a tény másként látszik mások szemszögéből. Ami önnek abszurdum, az mások számára értelmes és természetes lehet. Nézze más szempontból a dolgokat, ettől ön is gazdagodik!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A munkájában szokatlanul következetes és kitartó. Ámde nem csak munkából áll az ember élete. Különösen igaz ez a hétvégére! Ma felejtse el a kötelességeket, a laptopját inkább ki se nyissa! Kapcsolja ki a mobilját is, és kapcsolódjon ki ön is!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Idegeskedéssel kezdi a napot, már a hajnali álmai is nyugtalanok lehetnek. Ezért kár is másban keresni az okokat, mint önmagában. Szerencsére a mai nap kedvez a szerelemnek: ezen a téren jogos a nyugtalanság. A párja majd megnyugtatja!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kezd minden a helyére kerülni az életében, ha az elmúlt időszakban tett is ezért. Végre lelkileg is nyugodtabb időszak következik, ami sok boldogságot fog hozni önnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A napi robotolás során kevés ideje marad arra, hogy a lelkével is foglalkozzon. Most, hogy itt a hétvége, ideje kitárnia azt, amit eddig elnyomott, elrejtett. A társa megértőnek fog mutatkozni, és sokat tud segíteni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem mindegy, hogyan fejezi ki magát bizonyos ügyekben. A kérdésekkel is óvatosan bánjon: bizonyos feltevések szinte maguktól szülik a válaszokat. A problémák gyökerét keresse, ahelyett, hogy a következményeket feszegetné!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha magányos, akkor itt az ideje, hogy végre kezébe vegye a sorsát, és társat keressen magának! Az élet mostanság tálcán kínálja önnek a jobbnál jobb lehetőségeket, de ezért erőfeszítést is kell tennie, na és persze azt is észrevehetné, hogy valaki közeledni próbál önhöz.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem biztos, hogy egy kérdésére azt a választ fogja kapni, amit hallani szeretne. De ennek is örüljön inkább: végre tiszta vizet önthetnek a pohárba egy több embert is érintő ügyben. Az optimizmusa mindnyájuknak erőt ad.





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás