Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Úgy érzi, nehéz, és szinte kilátástalannak tűnő harcokra kényszerül a főnökével, vagy a hatóság embereivel. A küzdelem azonban, bár állóháború jellegét ölti, korántsem reménytelen. Csak soha ne adja fel az elveit!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A párkapcsolatra szinte nem is marad ideje, mivel annyi gondot jelent önnek a család. A gyerekek mellett most még az idősebb hozzátartozókkal is meggyűlhet a baja, vagy egyszerűen csak sok tennivaló gyűlik össze.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jobban kellene önmagát is tisztelnie, különben a tehetsége pillanatok alatt semmivé foszlik. Persze a megvalósulás nem minden, de legalább magának és a családjának mutasson fel valamit abból, amit tud. Túl a munkán és a hivatáson.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ön kedves, finom és közvetlen; ezt végre a társának is értékelnie kellene, igaz? Mivel ön annyira odaadó, nehezen érti, miért is van az, hogy a párja egyre távolságtartóbb. Az az igazság, hogy néha szükség van egy kis távolságra, hogy újra felébredjen a vonzalom.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A partnere iránti elkötelezettsége lehetővé teszi önnek, amit eddig nem mert megtenni: végre felfedheti előtt érzelmeit és gyengeségeit. Az öröm amit érez, nem nagy dolgokban gyökerezik, hanem apró mozdulatokban, közös vidám tevés-vevésben, összenevetésben.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az öröm gyakran az egyszerű dolgokban nyilvánul meg. Ha erre ráébred, már nem fogja vágyni a nagy dolgokat. Amelyek néha több keserűséget okoznak, mint boldogságot. Ma ráébredhet, hogy valójában miben is rejlik az.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nehéz most egyezségre jutnia a családtagjaival, a párjával. Ő ugyanis úgy érezheti, hogy minden időt tőle vesz el, amit magának, vagy a barátainak szentel. Vagy ugyanez fordítva: ön lehet kissé féltékeny a társa barátaira.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az elmúlt napok feszültsége enyhül, és végre optimistábban látja a jövőt. Van is rá oka: egy nehéz ügy végre megoldódik, és újból jó a közérzete is. Pihenje ki magát, és töltődjön fel egy kicsit este!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ha elégedetlen a sorsával, azt is figyelembe kell vennie, hogy azt bizony részben ön alakította ki így. A jó hír viszont éppen ezért az, hogy akkor van is rá módja, hogy jóvá tegye, hogy megváltoztasson benne irányokat. Elsősorban azzal, hogy önmagát komolyabban veszi!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A szerelem és a párkapcsolat terén sok jót ígérnek önnek a csillagai. A Vénusz és a Mars együtt a szenvedély tüzét hozza el a kapcsolatába. Sokkal többet meg is engedhet magának, mint máskor.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma mindenkihez van egy kedves szava, és bizony a mosolyával most a jégcsapszíveket is meg tudja olvasztani. A vonzereje is megnő ezzel összefüggésben, aminek hála a szerelem is újra visszatér az életébe.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sajnos a szerettei hajlamosak visszaélni azzal, hogy ön mindig engedékeny, mindig inkább lemond a saját céljairól a másik érdekében. Ha már úgy látja, hogy teljesen felőrlődött a sok különféle akarat közepette, akkor ideje végre kiállnia magáért.