A csillagjegyed árulkodik főbb személyiségjegyeidről, és abba is belepillanthatunk, hogyan viselkedsz, amikor párkapcsolatot alakítasz ki valakivel. Jöhet a nagy felismerés?

horoszkóp

Fotó: Shutterstock

A Kos gyorsan szerelembe esik és ezt nem fél tudatni a világgal. Imádsz a pároddal lenni, de gyakran irreális elvárásokat támasztasz vele szemben. Nagyot csalódsz, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy tervezted. Emlékezz, a megismerés hosszú idő, amihez kommunikálnod kell, hogy szilárd alapot építs.

A Bika köztudottan hűséges partner. Kedvesét örömmel viszi el egy szenvedélyes, romantikával fűszerezett utazásra. Azon viszont dolgoznod kell, hogy mindig beszélj a partnereddel, ahelyett, hogy csak úgy magadra vennéd a nézeteltéréseket. Hajlamos vagy könnyen meggondolni magad, pedig minden kapcsolatban szükség van kompromisszumra és empátiára.

Az Ikrek társaságkedvelő, barátságos és vidám. Pozitív természetéről ismert, önmagára hasonlító partnert választ. Azt viszont a csillagjegy szülöttjeként fel kell ismerned, hogy sem az ágyban heverészés választottaddal, sem az érzésekről való fecsegés nem időpocsékolás.

A Rák elrejti sebezhető oldalát, pedig hűséges és odaadó természete miatt ő a tökéletes partner. Érzékenységed csak ritkán mutatod meg, de éppen ez a változás jelzi, ha valaki fontos számodra. Ne félj megbízni másokban, ez minden kapcsolat alapja!

Az Oroszlánnal olyan randizni, akár egy hírességgel, mert mindig az univerzum középpontjának képzeli magát. Különös stílusod ellenére érzékeny egyéniség vagy. Amikor úgy érzed, megbántottad partnered, akkor összeomlik az egód. Ha az odaadásra, gyengédségre és a kompromisszumokra koncentrálsz, jobb lesz a kapcsolatod.

A Szűz az egyik leganalitikusabb csillagjegy, így nem meglepő, hogy könnyedén kommunikál párjával. Nagyra értékeled a kölcsönösséget és az együttérzést. A tökéletességre törekedsz, ez viszont tönkreteheti a kapcsolatban a spontaneitást. Lazíts és tanulj meg szórakozni!

A Mérleg egyensúlyra törekszik, romantikus alkat. Örömmel megy kedvesével kirándulni vagy moziba, de mivel utálja a konfliktust, gyakran fogalmaz meg féligazságokat a súrlódások elkerülése érdekében. Ne feledd, a nézeteltérések a kapcsolat részét képezik.

A Skorpió a romantikát illetően mindent vagy semmit gondolkodásmóddal rendelkezik. Az ideális kapcsolat számodra az, amely érzelmileg és szexuálisan is kielégítő. Akadnak rögeszmés dolgaid, melyeken finomíthatnál, és a kommunikációról se feledkezz meg!

A Nyilas a precizitás és figyelem mintaképe. Élvezi az új helyek felfedezését, és bár kiváló kommunikációs készségekkel rendelkezik, nehezen állapodik meg. Olyan társra van szükséged, aki ugyanolyan szórakoztató és izgalmas, mint amilyen te vagy.

A Bak vidám, de határozott életszemlélete van. Utálja értelmetlennek tűnő dolgokra pazarolni az idejét. Ha valóban törődsz valakivel, akkor képes vagy felülemelkedni titokzatos személyiségeden és beszélsz az érzéseidről.

A Vízöntő nem különösebben ragaszkodó típus, számára a romantika egyenlő a barátsággal. A randevúzási szokásod laza és egyedi. Mivel imádsz szórakozni, partnerednek is élveznie kell a jelen történéseit. Jó lenne, ha megtanulnál anélkül elmélkedni, hogy megbántasz másokat.

A Halak érzelmes és nyitott szívű. Értékeled azt a partnert, aki meg meri mutatni neked gyengeségeit. A randizás kissé félelmetes lehet számodra, megrémülsz, ha valaki kimutatja, hogy bízik benned. Nem kell mindig aggódni, engedd, hogy partnered lenyűgözzön!