RETRO RÁDIÓ

A Halak most a csábítás mesterévé válhatnak, az erő veletek van





Ez a csillagjegy ma olyan lehetőségek elé néz, amiket kár lenne elhalasztani.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.12.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ne legyen féltékeny a partnerére, erre igazán nincs oka! Ha viszont folyton ilyesmivel frusztrálja, akkor azt érheti el, hogy végül maga kergeti őt mások karjaiba.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A hétvégi béke veszélybe kerül a figyelmetlensége (feledékenysége) miatt. A távolból minden sokkal jobbnak látszik, mint amilyen a valóságban. Ez érvényes egy kecsegtető állásra is. Gondolja meg, mielőtt igent mond.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Jobb, ha nem üti az orrát mások dolgába, mert még a legjobb szándék is visszájára fordulhat, és a nyakába sózzák a hibákat. Más sem jár a fejében, mint a szerelem, de akiért rajong, nem is sejti. Mi lenne, ha kezdeményezne?

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A párkapcsolatában szerencsés fordulatot hoz egy hirtelen napfényre kerülő titok, rájön, féltékenysége alaptalan volt. Igazán harmonikus és romantikus délutánt, estét tölthetnek el együtt. Kell is már ez a gondtalanság, mert sok volt mostanában a kihívás!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Fortuna most pártfogásába veszi, és még a túl merésznek tűnő terveit is támogatja. Ez persze nem jelenti, hogy elkerül minden problémát. A Mars és a Vénusz viszont segítségére lesz, ha még egyedül él, de már feladná a magányt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Lehetősége van a közös otthon megteremtésére, vagy ha már a fészekrakáson túl van, annak szépítésére, kényelmesebbé, otthonosabbá tételére, amit a párja is nagyon értékelni fog.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A párkapcsolatában valahogy próbálja meg csökkenteni az elvárásait, és szaporítsa a dicséreteit. Mindig mutassa ki a háláját, mondjon köszönetet!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A bolygók most a magánéletének kedveznek. Párkapcsolatában lehetősége van megtalálni azt a harmóniát és békét, amire mindig is vágyott. A jegyében járó Vénusz igencsak szenvedélyes és boldog időszakot jelez!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Párja kedvessége meghatja és bizakodásra készteti. Egyre jobban összecsiszolódnak, és egyre több közös érdeklődési területet fedeznek fel. Ennek köszönhető, hogy kapcsolatuk egyre örömtelibb, és stabilabb is lesz.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Hajlamos lehet arra, hogy álmaiban, vágyaiban túlságosan elrugaszkodjon a valóságtól. Ez mindaddig rendjén is van, amíg el tudja választani egymástól a kettőt. Ha azonban az illúzióit elkezdi számonkérni a párjától, annak csak veszekedés, csalódás lehet a vége.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Elkezdődhet egy új kapcsolat az életében, ha a régivel nem elégedett, vagy valamilyen szempontból túl nagy gondot jelent önnek. Például azért, mert szerencsétlen módon egy szerelmi háromszögbe keveredett, és már keresné a kiutat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bármit elérhet, bárkit elcsábíthat, a bolygók most szinte tálcán kínálják a lehetőségeket, csak élnie kell velük. Sokat ígérő távlatok nyílnak ön előtt. Ráadásul befolyásos emberek is támogatják, mégis tele a lelke aggodalommal.





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás