Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A szerelem, a meghitt órák sokat segíthetnek az ellazulásban. Minél inkább sikerül megszabadulnia a görcsöktől, a szorongástól, annál inkább tisztul a kép, annál inkább képes átlátni a helyzetét, és főleg a lehetőségeit.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha van már szerelme, csak valamiben nehézkes a kapcsolat, azon most sokat lendíthet egy alapos beszélgetéssel. Mondja el a másiknak őszintén, mit hiányol a kettejük kapcsolatából. Most igazán meg tudják érteni egymás vágyait, gondolatait.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha szingli, akkor most nagyon bátortalan. Pedig észre kellene vennie, ha az, aki tetszik önnek, viszonozza az érzéseit. Ne akarjon egyértelmű bizonyítékokat: olvasson inkább a jelekből, és bízzon magában!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Párjában most maximálisan megbízhat, nem érdemes hát visszautasítania a segítségét. Ha kitartó és bizakodó, meg fogja találni a helyes utat a magánéletében. Nem szabad azonban siettetnie a dolgokat, mert úgysem fognak hamarabb megtörténni, és ezzel csak feleslegesen frusztrálná magát.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha szingli, lassan körvonalazódhat egy szerelem az életében. A csillagok jelzése szerint a bizalmat kellene meg- vagy éppen újratanulnia. Ez persze annál nehezebb lehet, minél többet kellett a múltban csalódnia.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Párkapcsolatában valamilyen konfliktus támadhat. Féltékenység, vagy túlságosan birtokló, manipulatív viselkedés állhat a veszekedés hátterében. A játszmák ellen az a legjobb, ha a teljes őszinteséget választja.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Alkalmas időszak ez arra, hogy megvitasson bizonyos problémákat a szeretteivel. Ha őszintén és bátran szembe tud nézni az érzelmeivel, akkor nem fog annyira fájni ez a tisztogatás. Minél inkább ellenáll azonban, annál nagyobb lehet az önben kialakuló düh, és az ebből fakadó veszekedés.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A változatlanság a szerelemben sem jelent egyértelműen nyugalmat. A stagnálás ott is visszafejlődést hozhat, ha nem próbál meg építkezni a kapcsolatában. Most önön a sor, hogy energiákat vigyen bele a viszonyba, ha nem akarja, hogy az ellaposodjon.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ismét rendkívüli népszerűségnek örvendhet az emberek között. A partnerével is akkor érzi jól magát, ha ő is vevő erre a pezsgésre, amire önnek igénye van. A társasági élet nélkül az életet unalmasnak és szürkének fogja érezni. Reméljük, van mód rá, hogy találkozzon néhány barátjával!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az élete minden területén jelentkező változások megviselhetik. Ha azonban elébe megy a változásnak, akkor az idegességet, a stresszt, teremtő, átalakító energiává alakíthatja. És nem utolsó sorban akkor az ön kezében lesz az irányítás.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Jól érzi magát, ezért kedvesen közeledik mindenki felé. Ha a társa vagy mások mégis sértődöttnek, vagy érdektelennek mutatkoznak, ne hagyja, hogy önre is átragadjon ez a rossz hangulat. Legyen kitartó a kedvességben!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ne essen abba a hibába, hogy felül holmi kósza híreszteléseknek. A rosszindulatú pletykákat ne vegye mindjárt készpénznek, és főleg ne akarjon azok alapján ész nélkül cselekedni.