RETRO RÁDIÓ

A Szűz jegy szülöttje ma úgy érezheti magát, mint aki megcsömörlött





Munka, munka, munka: rengeteget dolgozol, és mégis úgy érzed, kevés a látszatja. Ha háztartásbeli vagy, akkor ez most nem is igen fog megváltozni. A kertészkedés több örömet jelent: a lelkedre visszahatnak a növényeid.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.14.
ű horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma telihold van a Nyilas jegyében. Ez nagyon jó hatással van önre, távlatot ad a céljainak, terveinek, és a lelkesedése is megvan minden feladathoz. Sok flörtöt és kalandot hoz ez a holdállás önnek a következő periódusra.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma ismét el kell gondolkoznia azon, hogy hogyan is kellene dönteni, merre is kellene indulnia. Nagyjából sínen érezheti magát, de ön mégis mindig többre vágyik. Ne féljen, a cél hamarosan magára talál.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Itt az ideje, hogy szokatlan és eredeti ötleteit végre meg is valósítsa. Ehhez most megfelelő utat, módot is találhat. Egy támogató is ön mögé állhat. Lehet, hogy az illető szerelemmel is közelít önhöz.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Nyilas telihold feszültté teszi. Fontos kérdéseket boncolgat ma magában, emiatt visszahúzódóbb. Ugyanakkor ez egy nagyon termékeny időszak, amikor begyógyulnak régen szerzett lelki sebei, és végre új életszakaszt kezdhet.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha pozitív hangulatban jár el jó ügyért a közösség érdekében, akkor ma igazán sikeres lehet. A társasági életben ma ön lehet a közösség lelke. Vállalja magára ezt az építő feladatot! Hatással lesz a lehetőségeire is!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Munka, munka, munka: rengeteget dolgozik, és mégis úgy érzi, kevés a látszatja. Ha ön háztartásbeli, akkor ez most nem is igen fog megváltozni. A kertészkedés több örömet jelent: a lelkére visszahatnak a növényei.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Merkúr már az Ikrek jegyében jár, ami nagyon passzol az ön kedves lényéhez. Most bármit el tud intézni, simítani, rendezni, annyira ügyesen forgatja a szavakat. Adódik egy helyzet, amiben igazságot kell tennie. Hallgasson a szívére!

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nehéz napjai voltak az utóbbi időben, igazán ráférne önre egy kis kikapcsolódás, nyugalom. A baj csak az, hogy ezt először is önmagában kellene megtalálnia. Bármilyenek lehetnek a külső körülmények, ha belül küzdelem van.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A telihold a Nyilas jegyében jön ma létre. Ez nagyon jó lökést ad önnek, bármit is tervez, most nem áll meg az elgondolásnál, a róla való beszélgetésnél, hanem cselekszik is! Szerencsés bolygóállás, intenzív, pozitív energiák.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha volt valami, amit igazán fontosnak érzett az életében, és úgy találja, hogy egyre távolabb van tőle, akkor itt az ideje, hogy fordítson a sorsán. Ha azonban legyint rá, vagy a nehézségekre hivatkozik, akkor nem remélhet mást.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Szabadulni vágyna egy helyzetből, de be kell látnia, hogy csak akkor van erre módja, ha más téren kényszerül lemondásra. Valamit valamiért. A kérdés csak az, hogy ezután is megéri-e ez a bizonyos nagy szabadság? Vagy most jobb?

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ne engedje, hogy mások ítéletei gúzsba kössék az ön akaratát! Ez ugyanis ahhoz vezet, hogy a végén már saját maga sem tudja, hogy ön mit akar. Így nagyon nehéz lesz küzdenie az érdekeiért.





Ezeket olvastad már?
Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Figyelmeztet a szakértő: kibontakozóban van egy újabb, halálos vírusok okozta világméretű járvány

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók, különösen ennek a csillagjegynek

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás