Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma kétszeresen is meg kellene gondolnia, hogy kinek mit mond és főleg, hogy kiről. Ha erre nem figyel, akkor rosszindulatú pletykalavinát indíthat meg. Erre pedig sem önnek, sem annak nincs szüksége, akinek a titkát kifecsegné.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Jól teszi, ha megbékél a helyzettel, amibe akaratán kívül csöppent, és amin nem tud változtatni. Ha ez sikerül, akkor megláthatja az új lehetőségeket, amiket viszont ez a helyzet tartogat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma biztosan számíthat arra, hogy viszonozzák az érzelmeit. A kedvessége célt ér, sőt éppen ebben a kedvességben rejlik az igazi ereje. Kezdeményezzen bátran, tegye meg az első lépést a másik felé!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Valaki, vagy valami akadályozhatja a munkájában, a külvilágot általában is ellenségesebbnek látja. Mielőtt végképp a hatalmába kerítené ez a szorongató érzés, próbáljon meg kompromisszumokat kötni. Könnyebb lesz, mint gondolná.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold ma már az Oroszlán jegyébe lép. Ereje teljében van, de ez nem szabad, hogy meggondolatlanságra sarkallja. Csak akkora súlyt emeljen fel, amivel még biztosan elbír – lelki értelemben is…

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Munkahelyi gondok gyötrik. A jövőjét bizonytalannak látja, de ez csak egy félelemkeltő munkahelyi pletyka. Mindenesetre a saját megnyugtatása érdekében járjon utána a további lehetőségeinek is. Már ez a gondolat megnyugtathatja.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A változástól ne féljen, mert most abban rejlik az ön esélye. Ha valami elmúlik az életéből, engedje el, mert csak így teszi lehetővé, hogy az új beáramoljon, hogy annak helyet adjon.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A ma hajnali álma üzenetet hordozhat. Ha valamelyik ismerősével kapcsolatos ez az álom, akkor jól teszi, ha még a mai napon felhívja vagy találkozik vele. Valószínűleg az illetőnek nagy szüksége van a segítségére.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold az Oroszlán jegyébe lép ma. Ma végre visszatérhet a régi kiegyensúlyozottsága, jókedve. Minden oka megvan arra, hogy derűsebbnek lássa a világot. Ha a jelenlegi helyzete, főleg anyagilag, nem is kielégítő, a mai napon megpillanthatja a fényt az alagút végén.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Családjában egy vita kellős közepébe csöppenhet bele. Sajnos, bármennyire szeretné is szíve szerint elkerülni a konfliktusokat, kénytelen lehet valamilyen szinten állást foglalni. Legyen ön a békeszerző!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az újdonságok keresés mindig is az ön asztala volt, most is valamit megismerni, tanulni vágyna. Olyan tanulmányok köthetik le most leginkább, melyek hozzájárulnak önmaga jobb megismeréséhez is.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Éppen ideje lenne végre tiszta vizet öntenie a pohárba bizonyos dolgait illetően. Eddig hagyta, hogy az illúziói talán túlságosan is elvigyék önt, és nem kezelte reálisan a helyzetet.