Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap ma a ragyogó Oroszlán jegyébe lép, és tökéletes hangulatot varázsol ön köré. Bármit is vett a fejébe, sikerrel járhat, ha összpontosítja energiáit. Az egyetlen, amire figyelnie kell, hogy ne akarjon mindenkit leuralni.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Érdemes összegeznie magában, mi az, ami nem engedi, hogy lelki értelemben túllépjen egy problémán. Néha változtatni kell az álmainkon, és megérteni, hogy mindent nem kaphatunk meg. Arra kell rájönnie, mik azok, amikre viszont feltétlenül szüksége van a boldogsághoz.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Olyan események történnek ma a közvetlen környezetében, amelyek elgondolkodtatják. Elképzelhető, hogy valami olyasmit is újragondol, amit pedig biztosnak hitt. Szerencsére ön rugalmas és észszerű, nem okoz problémát önnek, ha árnyalja a nézeteit.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha jelenleg szingli, akkor folyton-folyvást szerelmi kalandjai járnak a fejében, mert lenne esélyes partner, több is. Védelmező páncélja most nem oltalmazza önt. Ha párkapcsolatban él, eltöpreng jelenlegi kapcsolatának értelméről, kilátásairól, de megnyugtató válaszokat tud adni a kérdésekre.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Nap ma megkezdi utazását az Oroszlán jegyében. Ebben az időszakban – és már ma is –, az események középpontjába kerül. Jelentős feladatot bíznak önre, amit könnyedén meg tud oldani. A szerelemben sok szenvedélyt ígérnek a bolygók.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A munkahelyével kapcsolatban arra figyelmeztetik a csillagok, hogy felesleges vitás ügyekbe ne merüljön, mert az csak az erejét rabolja el. A Vénusz megsokszorozza vonzerejét: ha párt keres, most igazán hódíthat!

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valaki felnyitja a szemét. Tisztázza a barátjával kapcsolatos érzelmeit, mert különben zavaros időszak következik. Jól tenné, ha mielőbb szembenézne az érzéseivel, még mielőtt teljesen belebonyolódna a szituációba.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A pénzügyei kedvezően alakulnak, a szerencse is a kezére játszik. Mostanában váratlan bevételre számíthat, és remek vásárlási lehetőségre. A jó alkalmakat ki kell használnia, mert sok pénzt spórolhat meg.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nagy gonddal, figyelemmel dolgozzon ma, nehogy hibát vétsen, mert sajnos egyesek árgus szemekkel lesik minden mozdulatát, ténykedését. Váratlanul találkozhat valakivel, aki nagy hatást gyakorol önre, és nem is tudja kiverni a fejéből.

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Lehet, hogy úgy érzi, mostanában nem úgy sikerültek a dolgok, ahogy szerette volna. Ma mégis örömben lehet része, ami felrázza tompultságából. Ráadásul olyasmiről van szó, ami új irányt ad a sorsának akkor is, ha ez elsőre nem egyértelmű.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Családtagjai közül valaki komoly segítséget nyújt önnek. Így anyagilag stabilizálódhat. Megtapasztalja, milyen jó érzés a családi összetartozás. Úgy általában is békét hozó nap a mai: a sorrendre ügyeljen, az első a lelki egyensúly megtalálása, csak azt követi az anyagi.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ne vitatkozzon a párjával, mert most csak veszíthet, úgyhogy teljesen felesleges a harc, a veszekedés. Jobban teszi, ha békében behódol, estére úgyis kibékülnek. Végül ismét ön lehet a bölcsebb, és ez elég is.