RETRO RÁDIÓ

Ma szerencséd lesz a szerelemben!





Ha eddig nem volt párkapcsolata az Oroszlánnak, ma izgalmas eszmecserébe bonyolódhat valakivel, és ebből a futó ismeretségből bizony még egy komolyabb szerelem is kialakulhat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.02.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Nyilas jegyében jár. Sziporkázó a humora, elemében van, de vigyázzon, mert nem mindenki veszi tréfának, amit mond. Főképp családtagjait ne állítsa pellengérre, legalábbis ne mások előtt. Éles eszét, lendületességét inkább az ünnep körüli teendőkben kamatoztassa.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hangulata ma igen változékony. Mindenhez érzelmi alapon áll hozzá, és ezzel sajnos híján van az elfogulatlanságnak. Épp ezért ne mondjon hamar ítéletet semmilyen ügyben!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy telefonhívás ma sok mindent megváltoztathat. Lehet, hogy csak a pillanatnyi terveit, de az is megtörténhet, hogy egészen hosszú távra vonatkozóan más irányt szab az életének. Legyen nyitott a lehetőségekre!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha kapcsolati problémái vannak, akkor hallgasson a megérzéseire, és ne hallgasson mások tanácsaira. Adjon lejjebb az elvárásaiból, ha egyébként szereti a párját! A szerelem többet ér!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A szerelemben szerencsésnek mondhatja magát a mai napon. Ha eddig nem volt párkapcsolata, ma izgalmas eszmecserébe bonyolódhat valakivel, és ebből a futó ismeretségből bizony még egy komolyabb szerelem is kialakulhat. Ha már van valakije, akkor ma végre ráébredhet, hogy mennyire szüksége van rá.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A partnere viselkedése a mai napon kihúzhatja önnél a gyufát. Azért jó lenne, ha a nyílt konfliktustól megkímélné magát. Az is lehet, hogy nem is a kedvese, hanem az anyósa, vagy más rokona áll a dolog hátterében.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Vigyázzon ma, milyen tanácsot ad! Ha mindent készpénznek vesznek, amit mond, akkor könnyen eshet a saját csapdájába, és amikor valamiféle számonkérésnek teheti ki magát a végén. Hangsúlyozza, hogy a döntés és felelősség nem az öné.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A magánéletében nem lehet ma oka semmi panaszra. Párját szinte kenyérre lehet kenni, minden várakozását felülmúlja, ahogy önnel és családtagjaival viselkedik. A gyerekes programok ma különösen jól sikerülhetnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold a Nyilas jegyén halad át. Eddig talán úgy érezte, megrekedt valamilyen téren az élete. Most megindul valami, és csak úgy kapkodja a fejét majd a változások miatt. Ne féljen azonban, menni fog!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ami tegnap még fejfájást okozott, az mára már semmivé foszolhat. Hála istennek, nagyobb volt a baj füstje, mint a lángja. Megkönnyebbült, jókedvű napra számíthat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Apró dolgok miatt nem érdemes összevesznie azokkal az emberekkel, akik fontosak önnek. Tartson önvizsgálatot, és lássa be, hogy mi az, amiben valóban igazuk lehet, ha önt kritizálják. Akkor változtatni is tud a hibáin.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma végre szert tehet arra, amire már oly régóta vágyott. Vagy legalább egy ígéretet tesznek önnek erre vonatkozóan. Hogy ez így van, az nagyban köszönhető a mai napi pozitív hangoltságának, és hogy hisz is abban, amit el akar érni.





Ezeket olvastad már?
Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Ez a három csillagjegy a legkiszámíthatatlanabb mind közül

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Tiszta otthonra vágysz? Ez az öt tipp segít, hogy ezt elérhesd!

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Sikert sikerre halmoznak ma ezek a csillagjegyek

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Heti horoszkóp: erre a csillagjegyre az élet több területén is új kezdet vár

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás