Kos (03. 21. – 04. 20.)

Talán kissé szerencsétlennek érezheti mostani helyzetét, de a mai nap csillagállásai lehetővé teszik, hogy a rosszat jóra fordítsa. Ehhez azonban elengedhetetlen a hit. Egy kis egyedül töltött idő sokat segít önnek abban, hogy magára találjon.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Bikák ma hiába fojtják el érzéseiket, csak azért, hogy lelkileg ne sérüljenek. Ez most nem fog segíteni, sőt, csak megbetegítheti magát. A ki nem mondott szavak egy jó kis torokgyulladás formájában törhetnek ki. Inkább beszéljen.

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ön a kapcsolatok embere, most mégis, mintha hiányt szenvedne ebből. Valahogy ma nem igazán tud szót érteni senkivel. Lehet, hogy a megfogalmazásban van a hiba? Ügyeljen nagyon a pontosságra, akkor lesz igazán meggyőző, sikeres.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha eddig gyengélkedett is, ma biztosan jobban fogja érezni magát. Lehet, hogy nem is csak a hagyományos orvoslás segít. Érdemes megfogadnia egy tapasztalt idősebb hölgy tanácsát. Egy biztos: a pihenés lehet a legjobb módszer.

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma valaki erősen próbára teheti a türelmét. Ezt nehezen viseli, és ha túlságosan belelovalja magát, akkor képes még a végén kiabálni is. Ez nem biztos, hogy célravezető, de a mérgét sem fojthatja el. Próbálkozzon egy közvetítővel!

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai nap nem alkalmas a barátkozásra, mert valahogy minden félreértődik, amit ön mond. Ebből pedig még nagyobb galiba is lehet, ha összevesznek. A társkapcsolat erősítésére azonban kitűnően alkalmas a mai nap.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Biztonságra, melegségre vágyik, és ezt hol máshol találhatná meg, mint egy szerető társ oldalán. Ha magányos, ma megakadhat a szeme valakin.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Skorpiók ma úgy érezhetik, igazán boldogok a kedvesük oldalán. Ám nem elég megszerezni a boldogságot, azt meg is kell tudni tartani. Ha a tulajdonának tekinti kedvesét, az sosem célravezető. A szerelem csak a szabadsággal fér meg.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Nyilasok ma jó üzletet köthetnek. Nem biztos, hogy most azonnal megérzi ezt a pénztárcája, de hosszabb távon mindenképp előnyére válik. Vegye kezébe sorsa irányítását, és közben ne feledkezzen meg az álmairól sem!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Bár amúgy zárkózott típus, ma meghazudtolhatja önmagát. A munkájában szüksége is van erre, különösen, ha ön a kereskedelemben dolgozik. A kapcsolatok építése mindenképpen fontos. Ha volán mögé ül, legyen nagyon óvatos!

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma rendkívül feszült hangulatban lehet. Valami érlelődik önben, ezért ez a szokatlan nyugtalanság. Talán segít, ha egy órácskát elvonul, és magába néz, hogy tulajdonképpen mit is szeretne. A meditáció segít.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Halak minden figyelmét ma a szerelem köti le. Talán nem veszi észre, hogy munkájára ez rossz hatással lehet, de az álmodozás bizony nem segít a koncentrálásban..