RETRO RÁDIÓ

A mai nap éppen megfelelő arra, hogy leülj beszélni a pároddal





Nem kell mindenkinek magyarázkodni, de a kedveseddel nem árt, ha tiszta vizet öntesz a pohárba.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.28.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Valaki nagy szívességet tett önnek a múltban, amit a mai napon alkalma lehet viszonozni. Nem anyagiakban, hanem annál sokkal többet tehet a barátságával. Vegye a fáradtságot, és még ha messze is van, látogassa meg őt!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Szűz jegyén halad keresztül. Fontos, hogy határozottnak és kitartónak mutatkozzon egy bizonyos, az otthonát érintő kérdésben. De az is, hogy meghallja az ellenvéleményeket. Ha kész a kompromisszumra, jó megoldást találhat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Talán úgy érzi, hogy valaki szánt szándékkal tett keresztbe önnek, de ez egyáltalán nem biztos, hogy így is van. Mielőtt a szándékosságot készpénznek venné, beszéljen az illetővel. Meg fog lepődni a reakcióján!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy találkozót beszélt meg a mai napra. Fontos, hogy minden részletet alaposan megtervezzen, mert sok múlhat az apróságokon. Különösen, ha randevúról van szó, nem mindegy, hogy milyen előkészületeket tesz.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szükségét érezheti annak, hogy kitárulkozzon valaki irányába. Egyszerűen nem bír tovább magában tartani egy titkot, vagy valamilyen kétsége miatt kell valaki véleményét kikérnie, akiben igazán megbízik.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Vegye észre azt az embert, aki sok mindenben a segítségére lehet a közeljövőben. Ne higgye, hogy mindent önnek egyedül kell megoldania, mert csak az a tökéletes. Fogadja el a segítő kezet: nem fogja megbánni, ha így tesz!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem vádolhat senkit: ha kínos helyzetbe kerül ma, annak csakis ön lehet az okozója. Nem kell mindenkinek magyarázkodnia, de a kedvesével nem árt, ha tiszta vizet öntenek a pohárba. Van, amit elég eltérően gondolnak, értékelnek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nem érdemes ködösítenie, úgyis átlátja a szándékait a párja. De amúgy sem szükséges, mert most az a módszer, ahogyan ön közelít egy témához, legyen bár teljesen új, és szokatlan, éppen célravezető lehet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Még mindig az érzelmei vezetik. De a családi vitákban mégis jobb lenne több bölcsességet mutatnia. Az indulatai most rossz tanácsadói lehetnek. Inkább legyen kicsit számítóbb, és elnézőbb is egyben!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold a Szűz jegyében jár. Úgy tud ma véget vetni egy véget nem érőnek tűnő családi vitának, hogy a végén még meg is köszönik önnek. Ezáltal jobb pozícióba kerülhet, azaz a többiek megbecsülését is jobban kivívhatja.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Érzelmileg viharos lelkiállapotba kerülhet, ami nem tesz jót az emberi kapcsolatainak. Sajnos most éppen képtelen a tisztánlátásra, ezért könnyen félreértelmezhet szavakat. Nem mindenki akarja megsérteni önt, aki ellentmond.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nem kellene mindenen folyamatosan dühösködnie. Ha az utóbbi időben úgy érzi, hogy eluralkodott önön a görcsös tenni akarás, de folyton falakba ütközik, akkor próbáljon más utakat. A szelíd rábeszélést például.





Ezeket olvastad már?
A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Erre a három csillagjegyre új kapcsolat talál csütörtökön. Közel a szerelem?

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Nyilvánosan vetkőzik, boltban mutogatja meztelen testét az OnlyFans új sztárja – Videó

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás