Varázslatos ismerkedés! Ez vár ma a szingli Skorpióra





Nagyon fontos, hogy higgyen és bizakodjon!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.06.22.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Hold együttállást alkot a Marssal, méghozzá a Kos jegyében! Bátorságban most igazán nincs hiánya, na de az elvakultsággal vigyáznia kellene. Csak annyi kockázatot vállaljon, aminek a következményeit is viselni tudja, ha mégis balul sülne el.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Bár általában megfontolt és türelmes, ha egyszer kihozzák a sodrából, akkor viszont nehezen fékezi magát. Ma éppen ez történhet! Kár pedig annyira felhúznia magát, mert a végén kiderülhet, hogy feleslegesen idegeskedett.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai napon jól teszi, ha tudatosan kerüli a konfrontálódást. Inkább térjen ki a lehetséges ellenségeskedők elől a munkahely folyosóján, és kerülje a vitatkozást a főnökével. Ma ugyanis lehet, hogy túlzásba esne a vitában.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A mai napon tiszta vizet önt a pohárba valamivel kapcsolatban. Végre kipakol a kedvesének, nem akarja tovább belül őrizni a felhalmozott sérelmeket. Csodálkozni fog, hogy ez mekkora megkönnyebbüléssel jár. A másik talán nem is tudta, hogy megbántotta önt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha valakitől kölcsönt kapott, akkor itt az ideje, hogy végre elszámoljon vele. Ha ön adott, akkor pedig a visszakérésnek lehet helye. Persze ha ön nagyon jól áll, és az illető szegény, akkor el is engedheti neki.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha segítséget ad egy elesett embernek, azzal épp annyit ér el, ha nem többet, mintha ön kapna segítséget. Nagyot nőhet ebben a tettben, és közben az önbizalma is megerősödik. Ráadásul szerez magának valakit, aki őszintén, hálatelt szívvel gondol önre. Kell ennél több?

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem kellene rettegnie attól, hogy megmutassa, mit érez. Ön tudja jól, hogy miként tehet különbséget jó és rossz között, és ennek végre hangot is adhat. Akár a főnökei előtt is. Ami jogos, az úgyis győzni fog előbb-utóbb.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Igazán remek napja van ma, a Kos tüzes energiái hatnak és ön kibújik a csigaházából. Ha szingli, akkor megismerkedhet valakivel, és ez most valami varázslatos lehet. Persze csak akkor, ha hagyja magát elvarázsolni. Higgyen és bizakodjon!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold és a Mars együtt áll a Kos jegyében. Ön nagy boldogan veti bele magát a napba akkor is, ha dolgos hétköznap van, és persze még inkább, ha éppen nyaral. Csak arra figyeljen, hogy vegye észre a részletkérdéseket is és ne botoljon el a saját lábában!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai napon nagyon sok öröm érheti: tudja és érzi, hogy jó irányba halad az élete. Ha mégsem talál mindent tökéletesnek, az sem baj. Ez ad ugyanis módot arra, hogy legyen még hová fejlődnie. Egy kis kihívás mindig kell.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Bármilyen döntésre is készül, jobb, ha még egy-két hetet kivár vele. A halogatós taktika nem a döntés elmismásolása miatt szükséges, hanem azért, mert bizonyos dolgokat még nem lát tisztán. Még nem minden tárult fel a szeme előtt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Úgy érzi, a kelleténél nagyobb nyomás nehezedik önre. Elsősorban lelkiekben, de anyagi téren is. Azonban ez utóbbi is leginkább lelki teherként jelentkezik, főleg, ha nem találja a jó megoldást. A mai napon angyali segítsége lehet e téren.





Ezeket olvastad már?
Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás