Legyen ma spontán a Skorpió, ma még új szerelmet is eredményezhet





Ne ragaszkodjon az eredeti elképzeléséhez a Skorpió, a spontaneitás boldogságot rejt. Igaz ez minden területre, a szerelemre is…



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.05.03.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Jelentős anyagi előnyökre tehet szert a közeljövőben, ha hallgat egy bölcs tanácsra. Amennyiben az érzelmeiben megsértette valaki, akkor a legjobban teszi, ha megszakítja vele a kapcsolatot, amíg az illető bocsánatot nem kér.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Alaposan túlbecsüli az erejét, ezért vállal a lehetségesnél rövidebb határidőket. A teendők pedig egyre inkább kezdenek a körmére égni. Egy kedves üzenettől vagy telefonhívástól teljesen feldobódik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bizonyos értelemben lezárhatja a múltat, új szakaszt kezdhet az életében. A szerelemben egy veszekedést követően új alapokra helyezhetik a kapcsolatukat a párjával, és egy olyan kérdés végére is pontot tesznek, amiben már régóta nem tudtak megegyezni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A karriertervei szépen alakulnak. Ha arra koncentrál, hogy a legtöbbet hozza ki magából, nem pedig azzal idegesíti magát, hogy másokhoz igazodik, akkor elégedett lehet az eredménnyel.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Számoljon azzal, hogy munkahelyi sikereivel felborzolja a kedélyeket, és maga ellen hangolja azokat, akik eddig sem nézték jó szemmel, hogy mindenki önre hallgat. Nem is tudják, milyen keményen megdolgozott a sikerért...

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egy korábban elszalasztott lehetőség is megint az útjába kerül, ám ha most sem mozdul rá, végleg lemondhat róla. Ne hagyja magát sürgetni, próbáljon minden apró részletről információhoz jutni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A pénzügyeire lesznek kedvező hatással a bolygók, és talán valamilyen különleges szerencse is érheti a nap folyamán. A bolygók szerint egy új kapcsolat is elkezdődhet, ami komolyabb lehet egyszerű kalandnál.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne ragaszkodjon az eredeti elképzeléséhez, a spontaneitás boldogságot rejt. Igaz ez minden területre, a szerelemre is: egy sorsszerű találkozásból, futó ismeretségből izgalmas viszony alakulhat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Igencsak összegyűlnek a nemszeretem feladatok, de ha nem halogatja tovább, ma könnyen lerendezheti őket. A párja olyan bejelentéssel áll elő, ami nemcsak megdöbbenti, de el is gondolkodtatja.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kőkeményen ragaszkodik eredeti elképzeléséhez, azt sem bánja, ha közben magára haragítja a főnökét, aki több dologban változtatni akar. Ha még szingli, vagy épp most szakított, nem kell sokáig várnia az igazira.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha az utóbbi időben új beosztást nézett ki magának, esetleg szakmát szeretne váltani, akkor most kezdjen akcióba, mert a bolygók a karrierterveit segítik. Egy ismerőse is beajánlhatja valahova.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Türelmetlen, és szeretne már változtatni, de egyelőre inkább a megkezdett dolgoknak kellene a végére járni. Bár több dolog történik majd akarata ellenére, azért a véletlenek is a kezére játszanak, és az útjába sodorhatnak valakit, akibe rögtön beleszeret.





Ezeket olvastad már?
Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

A TikTok mentette meg a bántalmazott anya életét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás