Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A csillagok kedveznek az érzelmi életének, akár régi párjával, akár most bontakozó, új kapcsolatában teljesülnek a kívánságai, ha nem túl akaratos, vagy rámenős. Érdemes lenne végiggondolni, mi az, amiből tud engedni…

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A családi gondok sűrűsödhetnek, ami rányomja a bélyegét a délelőttre. Bölcs belátásra lesz szüksége ahhoz, hogy sikerüljön kikászálódni belőlük, de menni fog! Próbáljon meg időt szakítani a kedvesére: ha lehet, az ő kedve szerint alakuljon a hétvégi program, és meglátja, elsimulnak a viták.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Remekül alakulnak a kapcsolatai, most könnyen megtalálja a közös nevezőt szinte akárkivel. Könnyed természete miatt a nehézségek dacára is meglátja a jót, a szépet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Próbáljon kimaradni egy eléggé elvtelen vitából, ami végül csak rossz fényt vetne önre. Nincs igaza egyik félnek sem, és ne is hagyja, hogy belerángassák ebbe a meddő vitába. Az estéje nemcsak romantikus, hanem szinte már felemelő lesz, köszönhetően egy remek beszélgetésnek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Lehet, hogy összefut valakivel, akiről már azt hitte, nincs hatással önre. A találkozás teljesen elvarázsolja, és újra hódítani szeretne. Márpedig ha egy Oroszlán úgy igazán nekiveselkedik, akkor lehetetlen neki ellenállni!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A partnere igazán mindent megtesz azért, hogy felvidítsa. Ha nem sikerül, nem az ő hibája… Délutánra viszont már természetének gyengéd, gondoskodó oldala kerül előtérbe, és őszintén együtt tud nevetni a másikkal!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Különösen azok a Mérlegek esnek ma pánikba, akiket döntés elé állít a partnerük, vagy akik eddig többfelé is ígéretet tettek. Pedig csak nyerhet vele, hogy tiszta vizet önt végre a pohárba, bármennyire is kényelmetlen ez pillanatnyilag.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha konfliktushelyzet van, most fontos, hogy békülékeny hangot üssön meg. Nincs szükség érzelmi zsarolásra, sőt, akaratosságával csak hátráltatja az eseményeket. A párja csak azért is ellenkezni fog, pedig tudja, hogy önnek van igaza….

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Próbálja visszafogni magát, és csak annyit mondjon mindenkinek, amennyi épp rájuk tartozik. A túlzott információáramoltatás miatt ma furcsa helyzetbe keveredhet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az oly régóta tervezett randevú a hétvégén összejöhet, de nem biztos, hogy azt kapja majd, amiről álmodott. A más persze nem jelent rosszabbat, de az biztos, hogy meglepi majd a másik! Nagyon hamar egymásra hangolódnak majd.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Rossz híreket, ijesztő pletykákat hall, de jobb volna, ha nem azokra, hanem saját józan eszére támaszkodna. Arra is figyeljen, ki az, aki beszél, és próbáljon rájönni, mi lehet a valódi indítéka, szándéka.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Úgy érzi, hogy a párja mellett boldog, viszont már rosszul viseli a kényszerű kötöttségeket, szabályokat. Sokat segít, ha beszél a gondjairól. Azzal, hogy kiadja magából a rossz érzéseit, távozik a feszültség is.