A mai nap a békülésé!





Ha konfliktushelyzet van, most fontos, hogy békülékeny hangot üssön meg a Skorpió. Nincs szükség érzelmi zsarolásra, sőt, akaratosságával csak hátráltathatja az eseményeket.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.17.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A csillagok kedveznek az érzelmi életének, akár régi párjával, akár most bontakozó, új kapcsolatában teljesülnek a kívánságai, ha nem túl akaratos, vagy rámenős. Érdemes lenne végiggondolni, mi az, amiből tud engedni...

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A családi gondok sűrűsödhetnek, ami rányomja a bélyegét a délelőttre. Bölcs belátásra lesz szüksége ahhoz, hogy sikerüljön kikászálódni belőlük, de menni fog! Próbáljon meg időt szakítani a kedvesére: ha lehet, az ő kedve szerint alakuljon a hétvégi program, és meglátja, elsimulnak a viták.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Remekül alakulnak a kapcsolatai, most könnyen megtalálja a közös nevezőt szinte akárkivel. Könnyed természete miatt a nehézségek dacára is meglátja a jót, a szépet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Próbáljon kimaradni egy eléggé elvtelen vitából, ami végül csak rossz fényt vetne önre. Nincs igaza egyik félnek sem, és ne is hagyja, hogy belerángassák ebbe a meddő vitába. Az estéje nemcsak romantikus, hanem szinte már felemelő lesz, köszönhetően egy remek beszélgetésnek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Lehet, hogy összefut valakivel, akiről már azt hitte, nincs hatással önre. A találkozás teljesen elvarázsolja, és újra hódítani szeretne. Márpedig ha egy Oroszlán úgy igazán nekiveselkedik, akkor lehetetlen neki ellenállni!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A partnere igazán mindent megtesz azért, hogy felvidítsa. Ha nem sikerül, nem az ő hibája… Délutánra viszont már természetének gyengéd, gondoskodó oldala kerül előtérbe, és őszintén együtt tud nevetni a másikkal!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Különösen azok a Mérlegek esnek ma pánikba, akiket döntés elé állít a partnerük, vagy akik eddig többfelé is ígéretet tettek. Pedig csak nyerhet vele, hogy tiszta vizet önt végre a pohárba, bármennyire is kényelmetlen ez pillanatnyilag.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha konfliktushelyzet van, most fontos, hogy békülékeny hangot üssön meg. Nincs szükség érzelmi zsarolásra, sőt, akaratosságával csak hátráltatja az eseményeket. A párja csak azért is ellenkezni fog, pedig tudja, hogy önnek van igaza….

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Próbálja visszafogni magát, és csak annyit mondjon mindenkinek, amennyi épp rájuk tartozik. A túlzott információáramoltatás miatt ma furcsa helyzetbe keveredhet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Az oly régóta tervezett randevú a hétvégén összejöhet, de nem biztos, hogy azt kapja majd, amiről álmodott. A más persze nem jelent rosszabbat, de az biztos, hogy meglepi majd a másik! Nagyon hamar egymásra hangolódnak majd.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Rossz híreket, ijesztő pletykákat hall, de jobb volna, ha nem azokra, hanem saját józan eszére támaszkodna. Arra is figyeljen, ki az, aki beszél, és próbáljon rájönni, mi lehet a valódi indítéka, szándéka.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Úgy érzi, hogy a párja mellett boldog, viszont már rosszul viseli a kényszerű kötöttségeket, szabályokat. Sokat segít, ha beszél a gondjairól. Azzal, hogy kiadja magából a rossz érzéseit, távozik a feszültség is.





Ezeket olvastad már?
„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás