Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Vénusz és a Jupiter kifejezetten vidám napot jelez. Ha dolgoznia is kell, próbáljon minél hamarabb végezni a munkával, hogy aztán találkozhasson a barátaival, párjával, mert ez a nap igazán a szórakozásra való.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Kifejezetten jól indulhat a napja: a munkatársai várhatják valamilyen meglepetéssel, vagy a párja részelteti ma extra jutalomban. Akár még ágyba is kaphatja a reggelit. Soha rosszabb hétfő reggelt! Szép nap ez az életre.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Vénusz és a Jupiter fényszöge ideális a szórakozáshoz, de egyáltalán nem alkalmas a kemény munkára. Így aztán ma nehezen áll helyt a munkahelyén, de ha szabadságon van, akkor egy nagyon vidám napot élhet meg.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kissé monotonnak érzi a munkáját, de inkább örüljön ennek. Fogja fel úgy, hogy legalább önt megkíméli a sors a felesleges izgalmaktól. Különösen, ha azt látja, hogy ön körül mennyi a nehézség… Keressen máshol izgalmat magának!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma úgy látszik, hogy alkalmatlan a komolyabb koncentrációt igénylő feladatok ellátására. Folytonosan elkalandozik a figyelme, ábrándozik, álmodozik. Talán van valaki, aki az okozója ennek!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma kénytelen lehet valakitől elnézést kérni, pedig jóformán maga sem tudja, mivel is bántotta őt meg. Mégis jobb, ha a béke érdekében inkább ön fúj egy kis visszavonulót. Majd lesz ez még másképpen is. Csak várja ki azt az időt!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Úgy érzi, a kedvese csak kihasználja, s közös jövő helyett csak a saját dolgaival törődik. De persze ez nem egészen igaz, hiszen az is visszahat önre, ha ő megy valamire. Érezze a magáénak az ő sikereit! Aztán lesz majd másképp is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy csendes, visszavonulásban töltött napra lenne szüksége ahhoz, hogy visszatérhessen régi önmagához. A lelki egyensúlyának megtalálásában az is segít, ha keresi a csendes, magányos helyeket, vagy a jólelkű emberek társaságát.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Elég volt a hátrafelé nézésből, ideje végre a jövőjére koncentrálni! Ha eddig a múlt túlságosan visszahúzó erőnek bizonyult, akkor pláne jobb lenne a tervekkel foglalkoznia. Ha erre fordítja erőit, azok megkétszereződnek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Alkotóereje teljesen visszatért: tettekre, megoldásokra vágyik. Csak egy kicsit vegyen vissza a nagy hajszából! Óvakodjon a túlerőltetéstől! A megállásra, a pihenésre és a barátkozásra is kell időt szakítania. Nem minden a tett.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma kissé úgy érezheti, minden a feje tetejére állt. Valamilyen kisebb baleset is bosszanthatja. Nem feltétlenül a közlekedésben, hanem a munkahelyén vagy az otthonában. Mindennek a kapkodás és a türelmetlenség az oka. Higgadjon le!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma nincs a legjobb passzban, és mégis most éppen ilyen lelkiállapotban kell egy fontos kérdésben döntést hoznia. Ez nagy terhet ró önre, de szerencsére van egy tanácsadója, akinek a véleményét mindig érdemes megfontolnia. Most is.