RETRO RÁDIÓ

Ne várjon tovább az Oroszlán, ma lépni kell!





Ha nem lép, a végén már azok is leelőzhetnek, akik kevésbé tehetségesek vagy szorgalmasak, mint te. Ne várj tovább se a döntéssel, se a cselekvéssel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.19.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Bár aggódik a helyzete miatt, rövidesen kiderül, hogy egyszerűbben megoldhatóak a problémák, mint hitte volna. Váratlan segítségre is számíthat, talán olyan valaki mutatja ki a szimpátiáját, akiről igazán nem gondolta volna.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Most a vizsgák, állásinterjúk jól sikerülnek, viszont a rutinfeladatokban csúnya hibát véthet. Olyan ajánlatot kap, ami a hiúságának hízeleg. De érdemes volna aludni egyet a döntés előtt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sok súrlódás várható ma az egyik munkatársával, főleg a presztízs és a pénz miatt. A munkához nem nagyon fűlik a foga, de legalább azt csinálja meg, aminek szoros határidői vannak, különben úgyis csak nyomasztaná a dolog.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Kicsit féltékeny a kollégák sikereire, sértődés helyett azonban próbálja őket az ötleteivel lekörözni. Van önben annyi kreativitás, ami elég a győzelemhez, csak legyen egy kicsit magabiztosabb és bátrabb!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Most már tényleg ne várjon tovább, mert a végén már azok is leelőzhetik, akik kevésbé tehetségesek vagy szorgalmasak, mint ön. Ne várjon tovább se a döntéssel, se a cselekvéssel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Bármennyire utálja a felfordulást, ma alaposan kijut belőle. Vissza is veti a munkában. Újabb ötleteitől saját maga sincs elbűvölve, de azt szégyellné bevallani, hogy nem szánt elég időt a felkészülésre.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A munkában személyes vonzereje eddig működött, most viszont a tehetségére szabad csak hagyatkoznia. Rokona vagy ismerőse kitárulkozik önnek. Az a legjobb, ha kíméletesen, tapintatosan, de kimondja az igazságot.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Figyeljen oda az anyagi ügyeire. Nem fogja megbánni, ha elfogad egy jól jövedelmező munkát. A siker elégedettséggel tölti el, ráadásul anyagi hasznot is hoz. A szingli Skorpió heves vonzalmat érezhet valaki iránt, akivel nemrég ismerkedett meg.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Emberi kapcsolatait ma kénytelen lesz kissé átrendezni. Nemcsak feletteseivel várható néhány összetűzés, de ellenségei is fenyegetik nyugalmát. Rugalmasságával ma számtalan vitának elejét veheti.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Megoldást talál egy problémára, amivel eddig szinte szembe se mert nézni. Elérhetetlennek tűnő álma rövidesen valósággá válik, de még egy kicsit legyen kitartó! A mai nap még feszített tempóban telik, kemény munkával.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Remek napja lesz, mert valaki a kedvességével, törődésével bearanyozza a napját. A legjobb, ha ön is továbbadja ezt a sok kedvességet, amitől úgy feltöltődött. Főleg a párjára figyeljen, mert lehet, hogy lelkileg kicsit maga alatt van.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Labilis érzései voltak, erősen kételkedett önmagában az elmúlt időszakban. Most végre megjön az önbizalma, amit egy siker vált ki. Most már jól érzi magát, és egy bonyolult feladatot is bátran elvállal.





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás