Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

A Mars a Kos jegyében jár, a Vénusz a Bikában. Ez csodálatos hatás a szerelemben, párkapcsolatban. Ma mindenképp szánjon időt egy kis romantikázásra. Ha szingli, most biztos összefut egy vonzó idegennel.

Bika (04. 21.–05. 20.)

A Vénusz az ön jegyében van, emiatt egy nagy találkozás reménye kecsegteti: valaki, akire már régóta vágyott, az életébe csöppenhet. Talán csak egy könnyed szórakozás erejéig, de az élmény így is maradandó lesz. Ám lehet, hogy ennél azért többről van szó

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A mai nap a búfelejtésé, a könnyed szórakozásoké, kikapcsolódásé lehet. Akkor érzi magát igazán elemében, ha a családjával, a rokonaival töltheti a napját. Minél többen gyűlnek össze, annál inkább. Hívja meg a testvéreit, rokonait!

Rák (06. 22.–07. 22.)

Mostanra nagyon elfáradhatott, rengeteget dolgozott a héten. A kimerültség azonban az összpontosítás rovására mehet majd a munkanapokon. Legyen végre jó magához, és kényeztesse fáradt tagjait!

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

A Mars és a Jupiter együttáll a Kos 2. fokán, ez ideális bármilyen terének az elindításához! Ha életmódot akar váltani, most kezdjen bele, ha állást változtatna, nézzen körbe a hirdetések között. A magánéletében is szerencsés nap lesz a mai.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Még hétvége van, de ön már a holnapi szervezési munkálatok lázában ég. Minden gondolata a teendői körül forog, ezért csak nehezen tud odafigyelni az önt körülvevő dolgokra. Pedig ha körülnéz, rengeteg szép dolgot észrevehet!

Mérleg (09. 23.–10. 22.)

Ön kedves és megértő típus, nem is csoda, hogy sokan választják önt bizalmasuknak. A mai napon azonban inkább ne higgyen el mindent, amit mondanak önnek. Vagy legalább hallgassa meg a másik felet is, mielőtt bármit tesz!

Skorpió (10. 23.–11. 22.)

A Mars a Kos jegyében jár, a Vénusz a Bikában, mindkettő nagyon erőteljes hatás. Szinte mágnesként vonzza most magához az ellenkező nem tagjait. Ha szingli, most regisztráljon egy társkereső oldalra, vagy legalább mozduljon ki, menjen emberek közé!

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

A Mars és a Jupiter együttállása miatt gondolatai végre szabadon szárnyalhatnak: sikerült elfeledkeznie a mardosó gondokról. A terveit is tisztábban látja, és talán át is tudja alakítani őket a lehetőségeihez képest. Kedve támadhat az otthona csinosításához.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Nem kellene minden megrögzött régi szokásához ragaszkodnia. A hagyomány persze meg is tart, de sokszor bizony gátakat is jelent. Ha lemond valamiről, azzal teret ad valami újnak. Nem biztos, de talán jobbnak is.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

Ha jobban megszervezi az életét, akkor esélyt ad magának arra, hogy több pihenésben lehessen része. De ha nem annyira maximalista, és nem zavarja, hogy otthon minden a feje tetején áll, akkor még inkább élvezheti a hétvégéjét!

Halak (02. 19.–03. 20.)

Felejtse el a gondokat: legyen ez a nap a közös baráti szórakozásé, kirándulásé, nagy beszélgetéseké! A munkáról nem illik beszélgetni ilyenkor. Egyébként is vannak olyan problémák, amikre csak az idő a megoldás.