Ma vonzóak lehetnek az Oroszlánok!





Több változásra is készülhetnek ennek a csillagjegynek a szülöttei.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.16.
horoszkóp

Szeptember 16.

Kos

III. 21.-IV. 19.

Több fontos, már megkezdett munkáját csak nagy erőfeszítésekkel tudja ma befejezni, ugyanis lelki állapota nem engedi, hogy a hivatalos dolgokra koncentráljon. Szétszórt, folyton elkalandoznak a gondolatai. Több személlyel is meg kell "küzdenie".

Bika

IV. 20.–V. 20.

Az álmodozásnak vége, hiszen eljött az ideje, hogy minden kitisztuljon ön körül és sokkal világosabban lássa a problémákat. Mutassa meg, hogy valóban megbízható, céltudatos ember, akire ha muszáj, nyugodtan rábízhatják magukat mások.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Kissé nehezebb napja lesz a megszokottaknál, ami jó néhány kapcsolat elmérgesedéséhez vezethet hosszútávon, ha nem figyel. Őrizze meg a békét a főnökeivel és a családtagjaival. A nap végén fújja ki a gőzt egy baráti találkozó keretében.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Úgy hozza az élet, hogy a mai napot olyan emberek társaságában kell majd eltöltenie, akiket nem igazán kedvel, sőt egyik-másik jelenléte kifejezetten bosszantja. Partnere irányába nem mutatja ki az érzelmeit, csak hagyja, hogy szeressék.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 22.

Több, kisebb, ám annál látványosabb hibát követ el a nap folyamán, amelyeket megbocsátanak az ön körül élő és dolgozó emberek. Kedvessége és közvetlensége ma különösen vonzóvá teszi. A munkahelyén változások várhatóak. Élethelyzete pedig javulhat.

Szűz

VIII. 23.–IX. 22.

Hiába érvelnek különféle dolgokkal a munkahelyén a közvetlen munkatársai, az ön meggyőzőképessége és kiállása sokkal sikeresebb. Bár ön senkire sem jelent veszélyt, álláspontját nem tudják megrendíteni. Műveltségével mindig meglepetést okoz.

Mérleg

IX. 23.–X. 22.

Sürgősen meg kell változtatnia a terveit és alkalmazkodik a kialakult helyzethez. A nagy fennforgásban véletlenül talál magának egy új hobbit, egy elfoglaltságot, amelyet szívesen végez majd a szabadidejében. Anyagi helyzete javulóban van.

Skorpió

X. 23.–XI. 21.

Fordítson ma kiemelt figyelmet a saját- és a családtagjai biztonságára, mivel ma nagyobb a sérülések veszélye. Ha van rá módja, inkább halassza el az üzleti útját. Vár önre egy kellemetlen beszélgetés, amelyet hiába szeretne, nem tud elkerülni.

Nyilas

XI. 22.–XII. 21.

Van egy személy az életében, akivel ezidáig szívesen osztotta meg a magánélete minden egyes részletét, de ma ezt befejezi, mert úgy érzi: becsapták. Ez az eset csalódást és némi szomorkodást okozhat önnek. Kritikusabban szemléli magát, mint kellene.

Bak

XII. 22.–I 19.

Kétkedve fogadja a különféle üzleti ajánlatokat, mert nem lesznek túl kifizetődőek. Szerelmi csalódás éri, amit nehezen tud majd átvészelni. Korábbi partneréhez futhat vissza egy kis vígaszért és megtörténhet, hogy jól sikerül az újrakezdés.

Vízöntő

I. 20.–II 18.

Bár nem jellemző, de ma teljes egészében átadja magát a hangulatingadozásának. A szakmai életére azonban ez nem lesz hatással, ott megcsillanthatja tehetségét. Figyeljen viszont arra, hogy ne terhelje túl magát, mert idegösszeomlás lehet a vége.

Halak

II. 19.–III. 20.

Rohangálós, elfoglaltságokkal megspékelt nap vár önre. Úgy érezheti, hogy szinte mindenki önnel próbálja megoldatni a problémáit. Ne hagyja magát kihasználni, hiszen környezete ezt sokszor, nagyon szívesen teszi. Kellemes, nyugodt este várja.

Szeptember 17.

Kos

III. 21.-IV. 19.

Ma szinte bármilyen lépése vagy kezdeményezése sikerrel kecsegtet. Felmerül egy olyan találkozó lehetősége, amelyet már régóta várt, hiszen ez kedvező irányba indíthatja el a karrierjét. Most kerülje inkább a nagy, mindent tisztázó megbeszéléseket.

Bika

IV. 20.–V. 20.

Különösen kedvező napjuk lesz a kreatív szakmákat művelő Bika csillagjegyűeknek. Bár eleinte kimerültnek, kedvetlennek érezhetik magukat, délre szinte energiabombává változnak, de figyeljenek arra, hogy a kapkodás, figyelmetlenség semmi jóra nem vezet.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

Kiváló alkalom a mai a koncentráció elsajátítására. Valami megmagyarázhatatlan nyugalom tölti el és ezt nagyszerűen alkalmazni is tudja a délutáni céges vagy baráti összejöveteleken. Szinte sziporkázik, maga köré gyűjti az embereket.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

Igazán aktív, eseménydús nap a Rákoké. A csillagok meglepetést ígérnek. Anyagi helyzetükben pozitív változás várható, amelyet egy nyeremény vagy egy jól átgondolt befektetésnek köszönhet. Munkahelyén kedvező megbízást kap, ennek örülni fog.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 22.

Szellemi képességei ma a csúcson lesznek. Munkahelyi erőfeszítései, kezdeményezései különösen nagy sikert aratnak. A láthatáron feltűnik egy érdekes munkalehetőség és egy igazán romantikus időszak ígérete. Kisebb utazás, kikapcsolódás vár önre.

Szűz

VIII. 23.–IX. 22.

Az összes tudására és energiájára szükség lesz ma, de élettapasztalata és az eddig megszerzett tudása átlendíti a nehézségeken, akadályokon, így gyorsan megtalálja a megoldást. Rengeteg dologgal kell egy időben foglalkoznia, de menni fog, ne aggódjon!

Mérleg

IX. 23.–X. 22.

Ha ma is úgy érzi, hogy nem érti és nem is tudja megoldani azokat a dolgokat, amelyeket elvárnak öntől a főnökei, munkatársai, úgy talán érdemes lesz kicsit megállni és alaposan a mérlegre tenni, hogy szeretné-e, megéri-e ezt az egészet folytatni.

Skorpió

X. 23.–XI. 21.

A munkahelyén vagy az üzleti életben felmerülő kellemetlenségek arra intik, hogy legyen óvatosabb és körültekintőbb. A probléma megoldására összpontosítson és amíg ez nem sikerül, addig ne vállaljon el más feladatokat. Egyelőre ennyi is elég lesz.

Nyilas

XI. 22.–XII. 21.

Bár eddig szinte hitvallása volt a "szigorú fegyelem - egyenlő siker"szlogen, ez most alapjaiban dőlhet meg. Több eset is meglepi, felháborítja, amelyeket maga körül lát, de talán érdemes elgondolkodnia azon, hogy mások életén nem tud változtatni.

Bak

XII. 22.–I 19.

Kedvező nap a családi és baráti kapcsolatainak az építésére, ápolására. A Bak hölgyeket sok kellemes meglepetés éri és sok új ismerőst szerezhetnek. A Bak urak magánéletében változások várhatóak, de kellemes irányba. Jó alkalom a mai egy kis bevásárlásra.

Vízöntő

I. 20.–II 18.

A mai nap iróniája, hogy a Vízöntőn kívül mindenki képes meglátni a környezetében a szépet és a jót, valamint a kínálkozó lehetőségeket. Bár a nap döcögősen, morgósan indul, minden jóra forul és meglepetten veszi észre, hogy mégis megoldotta a fontos feladatokat.

Halak

II. 19.–III. 20.

Bár a hangsúlyt a hivatalos dolgaira kell helyeznie, emlékezzen rá, hogy fontos ápolnia a jó kapcsolatot a családtagjaival is. Van egy közeli személy, akivel mostanában sokkal nehezebb megtalálni az egyensúlyt, pedig muszáj lesz.





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás