Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ismerősei egy olyan helyzet miatt irigyelhetik, amivel kapcsolatban ön csak nehezen, sok-sok kínlódás után képes dönteni. Hallgasson a megérzéseire, és ha kell, most a bolygók tanácsa szerint is merjen kockáztatni!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma hajlamos rá, hogy uralkodni próbáljon a családján és a párján. Ebből aztán számos vita adódhat, az ütközések pedig alááshatják emberi kapcsolatait. Próbálja elkerülni ezt a teljesen felesleges viszálykodást! Anyagi helyzete átmenetileg javul.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Most csak a saját erejére, képességeire támaszkodhat, mert a másoktól várt, kapott segítség rossz irányba terelheti. Senki sem látja át ugyanis olyan jól a helyzetet, mint ön. Már csak bíznia kellene saját magában…

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A sérelmeket most nehezen tudja megbocsátani. Pedig csak úgy őrizheti meg lelki nyugalmát, ha kevésbé érzékeny… Szabaduljon meg egy régi sérelmétől, mert újonnan kibontakozó kapcsolatát is elronthatja, ha haragot őriz a szívében.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Párjára – szerencsére csak átmenetileg – nehezebb napok várhatnak egy idősebb rokon miatt. Most időlegesen tartson három lépés távolságot a Bak jegyűekkel szemben, mert velük éles hangú vita bontakozhat ki.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szenvedélyes, érzelmei gyorsan fellobbannak – és erősen kötődik a családjához. Elvárásai miatt viszont konfliktusba kerülhet környezetével, pedig csak jót akar nekik. Most inkább csak a saját dolgaival törődjön.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Tudja jól, milyen ember kellene a kapcsolathoz, amelyre vágyik. Legyen rugalmas, időnként igazítsa eszményi társa arcképét folyton változó elvárásaihoz! Megérdemelt elismerésben lehet része, amit egy családtagtól kap.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Családi életében sorsfordító eseményre számíthat, egyedülállóként pedig egy véletlen találkozásból komoly kapcsolat alakulhat ki. Most kifoghatja az aranyhalat: a pénz is vonzódik majd önhöz!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A szerelemben most szerencsés lesz, emiatt sokan irigyelhetik. Nyugodtan dicsekedjen a partnerével, a többiek is látják, mennyire boldoggá teszi önt! Akár egy rég kihűlt szerelmi viszonyt is újrakezdhet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Tegye félre gátlásait, és végre beszéljen arról, ami a szívét nyomja: a sérelmek elhallgatása sokat ronthat egy induló kapcsolat esélyein! Vállalkozásában nehéz helyzet adódhat, de gondjai rövidesen megoldódnak.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy régóta húzódó ügyben értelmetlen erőltetnie a döntést, a jövő héten ugyanis szinte magától megoldódik minden. Jobb ha most időlegesen elengedi ezt a kérdést, és inkább pihenéssel tölti az időt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A nagy egymásra találás időszaka a mostani, az illetőért bármire képes lesz. A csillagok egy kihagyhatatlan lehetőséget jeleznek külfölddel vagy vásárlással kapcsolatban, ha módja van rá, akkor ki ne hagyja!