Egy új kapcsolat lehetősége merülhet fel a Nyilas életében





Annál nehezebben vág bele, minél több a csalódás már ön mögött.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.22.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Fordulat állhat be a párkapcsolatában, azt azonban csak a jövő dönti el, hogy ez hosszú távon is változást hoz-e. Az biztos, hogy ügyelnie kell arra, hogy a hibákat ne mindig a másiknak rója fel. Nézzen szembe a sajátjával is!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A ma hajnali álma üzenetet hordozhat. Ha valamelyik ismerősével kapcsolatos ez az álom, akkor jól teszi, ha még a mai napon felhívja vagy találkozik vele. Valószínűleg az illető is önre gondolt az elmúlt napokban.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr rövidesen visszalép a Szűzbe, így már érezhető a hatása. Most racionálisabban tud gondolkozni, viszont kissé elveszhet a részletekben, amivel sok energiája megy el – persze nem feltétlenül haszontalanul, mert legalább alaposabb, kitartóbb.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma biztosan számíthat arra, hogy viszonozzák az érzéseit. A kedvessége célt ér, sőt épp ebben rejlik az igazi ereje. A varázs- erejű szavak, mint „köszönöm”, „szeretlek”, „szívesen”, most is a segítségére lesznek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold az Oroszlánban jár, de az Uránusz fényszögében, ami jelzi, hogy bár lelkesedése nagy, és küzdeni is tud, ma váratlan események tehetik próbára a türelmét, kitartását. Szerencsére ön bírja a gyűrődést!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne higgyen azoknak a „jóakaróinak”, akik ellenségeskedést szítanának ön és a társa között. A vitákat, konfliktusokat befelé lehet csak megoldani, nem kifelé. A saját problémáikkal küzdő barátok tanácsai ebben most aligha segítenek önnek.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha a régi lehetőségeiről, megszokott útjairól kiderül, hogy nem járhatóak tovább, akkor ne fecséreljen több időt arra, hogy mindenáron azokon akar tovább haladni. Ami elmúlt, arra borítson fátylat, emelje fel a tekintetét, és lássa meg az új lehetőségeket!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az újdonságok keresése mindig is az ön asztala volt, most is valamit megismerni, tanulni vágyik. Olyan témák köthetik le most leginkább, melyek hozzájárulnak önmaga jobb megismeréséhez is. A pszichológia biztosan nagyon vonzó.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy új kapcsolat lehetősége merülhet fel az életében. Annál nehezebben vág bele, minél több a csalódás már ön mögött. Azt azonban ne feledje, hogy ehhez azért ön is kellett. Változzon, és akkor a helyzete is változni fog önnel együtt!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Egy kellemetlen beszélgetésre kerülhet ma sor a főnökével, vagy szomszédjával, ismerősével. Ön nagy taktikus, ezért még a rosszat is valahogy a maga javára tudja fordítani. Azonban tegye mindezt úgy, hogy végül a másik se érezze magát megbántva, vagy megkárosítva.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Úgy tűnik, a környezetében ön a legkitartóbb és a legmegbízhatóbb. Lehet, hogy ez így van, de azért mégis jobban tenné, ha beosztaná az erejét. Nehogy a végén ledöntse a lábáról egy őszi influenzavírus.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szereti, ha simán mennek a dolgai, és nincs kedve ügyintézéssel foglalkozni, és ezért inkább halogatja a feladatokat. Pedig ez struccpolitika. Ma sok bürokratikus ügyét elintézheti, a csillagok kedveznek az aprólékosságnak is. Egy mosollyal többet elérhet.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás