RETRO RÁDIÓ

Szingli Nyilasok, figyelem! Titkos kapcsolat a láthatáron





A Nyilast érő pletyka most nem használ sem az induló kapcsolatának, sem a karrierjének. Nehezen talál rá megoldást.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.08.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21.–04. 20.)

Ha rosszul is indul a napja, bízzon a jó sorsában: megfordíthatja az eseményeket. Bármiről lemondhat, csak egyvalamiről nem, a legfontosabb céljáról. Ha azt tapasztalja, hogy sorozatosan nem jönnek be a dolgai, akkor talán még meg sem találta.

Bika (04. 21.–05. 20.)

Ön nagyon ragaszkodó alkat, talán épp ezért teszik próbára a csillagok: ma az elengedést kell gyakorolnia. Talán egy tervéről kell lemondani, vagy egy még épphogy csak elkezdődött kapcsolatról, ismeretségről. Ne aggódjon, jön jobb!

Ikrek (05. 21.–06. 21.)

A mai nap nem alkalmas arra, hogy új dolgokat próbáljon ki. Hiába csábítja az ismeretlen, ne kísérletezgessen! Különösen nem szabad újfajta pénzügyi tranzakciókba kezdenie. A befektetések ma túl kockázatosak lehetnek. A szerelemben is jobb a biztos.

Rák (06. 22.–07. 22.)

Érzelmes, meghitt hangulatban van, és erre csak ráerősítenek az események. Jó híreket kaphat, vagy a háttérben készülődik valami, ami biztosan boldoggá fogja tenni. A pénzügyekre és a karrierre is jól hatnak a csillagai.

Oroszlán (07. 23.–08. 22.)

Úgy véli, hogy ha ön őszinte és becsületes, akkor majd mások is azok lesznek önnel szemben. Sajnos, a játszmákat nem mindenki játssza tisztán. Ám ez mégsem ok arra, hogy ön ne így tegyen. Mert önnek nem megy a simliskedés.

Szűz (08. 23.–09. 22.)

Ritkán hibázik, ám a mai napon hajlamos lehet a felületességre. Talán elfelejtette a reggeli kávét, vagy éppen ellenkezőleg, többet is ivott a kelleténél. Tény az, hogy a figyelme akadozó, hol álmatag, hol türelmetlen. Ma ne döntsön!

Mérleg (09. 23 –10. 22.)

Kicsit vissza kellene fognia magát. Hirtelenségével, pezsgésével és pörgésével megijeszti környezetét. A főnökei és a kollégái előtt kissé kendőzze a jellemét. Akkor is, ha megvan az oka a jókedvre.

Skorpió (10. 23. 11. 22.)

Szakítania kell a múlttal! Önt az élet minden területén kitartás és odaadás jellemzi, de a múlthoz való görcsös ragaszkodás most már hátrányára lesz. Főleg, ha az exéről van szó, mert a jelenlegi párja nem fogja tűrni az összehasonlítgatást.

Nyilas (11. 23.–12. 21.)

Ha szingli, lehet, hogy egy olyan kapcsolatba bonyolódik, amit nem tárhat fel a világ előtt. A pletyka most nem használ sem az induló kapcsolatának, sem a karrierjének. Nehezen talál rá megoldást.

Bak (12. 22.–01. 20.)

Kapcsolatában felizzik a szenvedély, és ez akár házassággal is végződhet. Ha régebb óta együtt él a kedvesével, alighanem mélyebb történésre számíthat: felvetődik a gyermekvállalás kérdése.

Vízöntő (01. 21.–02. 18.)

A mai nap próbára teheti önt egy nagy feladattal. Legyen a helyén a szíve, és akkor állni fogja a sarat. A próbatételeken keresztül növekszik a lélek, ismerszik meg az ember.

Halak (02. 19.–03. 20.)

Ma rácáfol álmodozó hírére: kifejezetten racionális, és ráadásul hihetetlenül aktív, tetterős lehet. Erejével, határozottságával meglepheti még a főnökeit is. Üzleti tárgyalásra, kompromisszumkötésre tökéletes ez a nap!





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás