RETRO RÁDIÓ

Nyilas, nagy nap lesz a mai





Ez a csillagjegy ma olyan emberekkel találkozhat, akiket vagy nagyon szeret, vagy nagyon sokat tehetnek az ön érdekében.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.07.21.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma nem ajánlatos túl nagy kockázatot vállalnia. Félő, hogy az érzelmei uralnák a józan ítélőképessége helyett. Különösen szerelmi ügyekben legyen nagyon óvatos. A fontos döntéseket is halassza más napra.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Bika jegyébe lép, és széppé teszi a napját. Ma kellemes élmények érik, és valahogy minden szerencsésen alakul. Mindenféle kapcsolatában is teljes a harmónia. Menjen minél többet emberek közé!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hiába cselekszik a legnagyobb jóindulattal és szándékkal, a végén rosszul sülhet el a dolog: nem várt nehézségek félig vagy teljesen megakadályozhatják a terveiben. Adódik azonban valami másra lehetőség. Vegye észre: jól jár!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Vénusz a Rák jegyében, a Hold a Bika jegyében jár. Minden szempontból kedvező napja lesz ma: váratlanul pénzhez jut, és ez már önmagában elég, hogy feldobja a hangulatát. Persze ennél még nagyobb jóra is számíthat. Talán egy randevút is beiktathat.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön mindent megtesz azért, hogy a családja boldoguljon, és mégis úgy érzi, hogy ezért nem eléggé hálásak önnek. Ne várjon mindent direktben. A mosoly is köszönet, a felhőtlen jókedvet csak elrontaná a követelőzésével.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem nagyon boldog, ha a munkahelyére gondol. Pedig a helyzete hamarosan javulni fog. Igaz, ez nem jelenti azt, hogy kevesebb lesz a munkája. Sőt, a terhei nőnek, de legalább jutalmazzák a hűségét és a megbízhatóságát.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Eddig megpróbált úgy tenni, mintha nem látná, hogy mennyire vonzódik önhöz az egyik kollégája. Ha eddig hidegnek is mutatkozott, lassacskán megindul önben is az érzés. Hiába, ha kedvesek önhöz, már az nyitottá teszi a szívét.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Bika jegyébe lép, és ez elrendezi ön körül és önben a tegnapi konfliktusokat. Ma valahogy minden békésebbnek, szebbnek látszik. Ideális ez az este, hogy a párjával átbeszéljék a konfliktusokat, és romantikázzanak is egy kicsit!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kivételes nap lesz ez a mai: olyan emberekkel találkozhat, akiket vagy nagyon szeret, vagy nagyon sokat tehetnek az ön érdekében. Legyen taktikus! Ne kérjen, hanem intézze úgy, hogy azok maguk ajánlják fel a segítséget.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma megmakacsolja magát: semmi és senki nem képes eltántorítani a tervétől, amit már jó előre elhatározott, hogy megtesz. Jól teszi, ha kivételesen a konokabb oldaláról mutatkozik meg. Csak így lehet érvényre jutnia.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A partnerével nagyon is jól megértik egymást, mégsem lehet tökéletes a harmónia. Ez természetes, hiszen ha teljesen egyformák volnának, akkor nem tudnának egymáson javítani, egymásnak segíteni. A párkapcsolat tanulás is.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Merkúr az Oroszlánban most nagy hasznára van, hatására végre megszűnhet szerénynek lenni. A feljebbvalói közül a női nemhez tartozók között találhat támogatóra. Ha ön férfi, ne féljen egy kis bókolástól sem. Az nem árt.





Ezeket olvastad már?
Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás