Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Sok munkára számíthat a mai napon. Szerencsére, mivel az estére valami romantikus találkozót tervezett, ez elég inspirációt ad önnek ahhoz, hogy mindent gyorsan és pontosan akarjon elvégezni. Egy percet sem szeretne késni ugyanis.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ha meg akarja őrizni híres kiegyensúlyozottságát, akkor az a legfontosabb, ha tartsa magát a kijelölt célhoz. Ehhez viszont az is szükséges, hogy kész legyen a kompromisszumra, és meg tudjon egyezni a másikkal.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha folyton csak hagyja, hogy az ár elsodorja, akkor csak azt éri el, hogy egyik hibát követi el a másik után. Tűzzön ki valami célt, és ahhoz ragaszkodjon. Még ha néha kerülő utakra is kényszeríti az élet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szerencsés napra van kilátása. Leginkább a párkapcsolati kérdésben történhet váratlan fordulat. Eltervezik az összeköltözést, megkérhetik a kezét, vagy eljegyezheti a párját akár.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A hangulata ma igen változékony lehet. Rettentően akaratos, de folyton gátlásokba ütközik. Azért ne adja fel: a nehézségek most csak magasabbra juttatják.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jól teszi, ha ma a barátaira és a családjára koncentrál. E kettő még harmóniába hozható, ám ha még egy friss szerelem hajnalán van, akkor egyelőre ne keverje a barátságot a szerelemmel. Egyelőre ne hozza össze új szerelmét a barátaival.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma bármivel könnyedén levehetik önt a lábáról. Egy kedves mosoly is megteszi, de egy apró ajándék, szíves meghívás aztán végképp utat nyithat az ön szívéhez. A szerelem nagyon közel jár!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Valakivel megismerkedhet, akivel szeretne közelebbi kapcsolatba kerülni. Úgy érzi, az illető szokatlan módon megérintette. Ha ma találkozik vele, akkor pedig egészen meg is dobogtathatja a szívét.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne üljön fel kósza híreknek: csak annak higgyen, amit a saját szemével lát. És még akkor se vádaskodással induljon neki, hanem emelkedjen felül az érzésein, és kezelje higgadtan az ügyet. Többre megy!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Még az alapvetően konzervatív és a szokásaihoz ragaszkodó Bakoknak is szükségük van változatosságra, mert az ugyebár gyönyörködtető. A mai napon valami nagyon mást kell csinálnia, mint azt megszokta. És úgy tűnik, hogy valóban örömét leli benne.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Az ritkaság számba megy, hogy egy Vízöntő önbizalomhiánnyal küzdjön. Ma mégis előfordulhat önnel ilyesmi. Az sem jó azonban, ha túlértékeli a képességeit, de az sem, ha alul. Mind a kettő a kárára válhat, bármily furcsán hangzik is.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma mindennek tud örülni, hiszen a szíve mélyén is érzi, amit eddig csak tudott: nem csak a nagy dolgok jelenthetnek örömet. Sőt: az igazi boldogság az apróságokban rejlik.