Anyagi problémák nehezíthetik a Mérleg napját, de...





Egy véletlen ötlet a héten jobban beválik, mint gondolná, és segítségével egy csapásra megoldódnak a gondjai. Az élettől alkalmat kap egy izgalmas kalandra.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.20.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egyik jó ismerőse érzelmi támaszra szorulhat ma. Hallgassa és vigasztalja meg az illetőt, segítsen neki, de ne annyira, hogy azzal ártson saját magának.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A kapkodással bizony elronthatja az elmúlt hetekben szépen körvonalazódó sikereit. Ha valaki sürgeti, udvariasan utasítsa vissza. A magánéletben pedig engedje el azokat, akikhez már szinte semmilyen szál nem köti, legfeljebb a megszokás.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Korábban – talán egyszerűen csak szemérmességből, vagy a többiek iránti tapintatból – valamit elhallgatott, ám most olyan helyzetbe kerül, amikor már nem titkolózhat tovább. Kiderül, hogy nemcsak önmagának, hanem másoknak is segít a tények feltárásával.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem nagyon van kedve a munkához, és sajnos nem tud kibújni a feladtok alól. A magánéletben meg az a baj, hogy türelmetlen, nem tudja végighallgatni a társát, ebből aztán sok-sok félreértés és veszekedés kerekedik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Egy várt bevétele elmarad, vagy plusz kiadása akad. Dühöngéssel csak tovább ront a helyzetén. Inkább gyorsan nézzen pluszmunka után. Talán épp az új feladat révén találkozik a nagy szerelemmel is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Csupa tettvágy, de amikor nekikezd a feladatnak, hamar kimerül, főleg szellemileg. Teherbírása nincs összhangban a vágyaival. Jobban teszi, ha az ötleteit egyelőre inkább a fiókban tartja, és majd később veszi elő őket.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bár nagyon tud takarékoskodni, anyagi problémái egyre aggasztóbbak. Egy véletlen ötlet azonban a héten jobban beválik, mint gondolná, és segítségével egy csapásra megoldódnak a gondjai. Az élettől alkalmat kap egy izgalmas kalandra.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha elég rugalmas, ha nem ragaszkodik csökönyösen a korábbi, feltehetően hibás álláspontjához, és észreveszi a változásban rejlő lehetőségeket, nyert ügye van. Mostanában egy szenvedélyes vallomást is kaphat az egyik munkatársától vagy szomszédjától.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Most van először alkalma az elmúlt időszakban, hogy egy kicsit megpihenjen. Az elmúlt hetekben olyan akadályokba ütközött, amiket érdemes újra felidézni, elemezni, mert értékes tanulságokat nyerhet általuk.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Minden attól függ, milyen lábbal kel fel. Ha rosszkedvű, senkivel nem tud zöldágra vergődni, és olyan lehetőségeket szalaszt el, amiket később már bánni fog. Ha viszont derűsen kezd a dolgokhoz, még a kellemetlenségeket is könnyen megoldja.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Munkája során arról, ami eddig egyszerűnek tűnt, kiderülhet, hogy nehéz és bonyolult. A kollégái vagy a családja önre hárítják a feladatok nehezét, bízva abban, hogy megbirkózik velük. Ezt jogosan érzi igazságtalannak!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A munka miatt megint alig marad ideje a regenerálódásra. De szerencsére a magánéletében kedvező fordulat várható. Új barátokra talál, és ettől máris jobb lesz a hangulata. Talán az értékrendje, a szerelemről vallott nézete is megváltozik.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás