RETRO RÁDIÓ

Sorsfordító lesz ez a nap a Mérleg számára





A bolygók jelzése szerint fontos állomáshoz érkezik a Mérleg az életében, jó volna, ha tisztázná előtte az érzéseit.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.05.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Csodás változások zajlanak a lelkében. Átértékeli az életét, és rájön, hogy semmi oka az elégedetlenségre. A párkapcsolatában lévő gondokat is tisztán átlátja, és ha továbbra is az önismeret útját járja, sikerül is azokat megoldani.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Maga is csodálkozik, milyen érzékenyen érintik rég eltemetettnek vélt dolgok. Van valami azonban, amit mindeddig nem igazán dolgozott fel érzelmileg. Ma egy beszélgetés során új nézőpontból látja ezt is, és végre le tudja zárni magában.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Új élményekre vágyik, és ma meg is kapja. Szüksége is volt már rá, hogy valami kizökkentse lelkileg a holtpontról. Egy ismerőse meglepi, sokkal kedvesebb arcát mutatja, mint amit várt tőle.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szerelmet jeleznek önnek a csillagok! Talán nem pont úgy, vagy azzal, ahogy és akivel vágyta volna. De ne utasítsa vissza, mert hamar rájön, hogy igazán összeillenek, és boldogok lehetnek együtt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kedvező lehetőség adódhat ma az életében utazás, vagy pénzügyi téren. Akármi is, örüljön a lehetőségnek, és egy pillanatig se habozzon az elfogadásban. Éljen a pillanat adta lehetőségekkel, ez nem pofátlanság.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Valaki a közvetlen környezetében igen sokat bosszanthatja önt. Higgye el, nem szántszándékkal tesz így, csak valahogy nagyon különböző az életritmusuk, felfogásuk. A megértés lehet az egyetlen út, ha nem akarja végleg elkerülni.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A bolygók jelzése szerint fontos állomáshoz érkezik az életében, jó volna, ha tisztázná előtte az érzéseit. A sorsa önben rejlik, csak az a kérdés, hogy mennyire van tudatában az önt mozgató erőknek.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az érzelmei ma tévutakra vihetik: de ha csak az eszére hallgat, az sem jelent biztos megoldást. A középutat megtalálni viszont szinte lehetetlen, különösen akkor, ha két ember között kell választania. Ne gondolkozzon harmadikban!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Kisebb zavarokra, félreértésekre számíthat, amiket nem lesz könnyű kimagyaráznia. Mint mindig, most is a legjobb út az őszinteség lehet. A szépítő hazugságokat ugyanis már nem tudja fejben tartani, és előbb-utóbb lebukik.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valami kellemetlen hír ronthatja el a kedvét, de ne aggódjon, nem tart soká a bánata. Nagyon hamar kiderülhet, hogy a baj nem is olyan nagy, mint ahogy azt lefestették. A pletykálódók már csak ilyenek: mindent felnagyítanak.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha meg akarja valósítani az életcéljait, ahhoz nagyon megbízható emberekre lenne szüksége. Gondolja végig, hogy a barátai, ismerősei, családtagjai közül vajon kire is számíthat. Mert az biztos, hogy egyedül nem fog menni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Vannak tisztázatlan dolgok, amiket ideje lenne megbeszélni a partnerével. Méghozzá úgy, hogy valóban kíváncsi az ő véleményére is. Ne gondolja, hogy mindig mindenben csakis önnek lehet igaza. Az ízlés és munkamegosztás dolgában is.





Ezeket olvastad már?
Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Így pucolhatod meg a hagymát sírás nélkül!

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

Kétkedést és komoly akadályokat hoznak a csillagok: erre számíthatsz ma a horoszkópod alapján

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

„Több mint 20 milliót keresek havonta azzal, hogy van egy OnlyFans-oldalam, ettől jobb anya is lettem”

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás