Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Olyan dolgokat tapasztal mostanság, amik miatt megváltozik az életszemlélete: sokkal nyitottabbá válik, és megérti, mások hogyan sodródnak az önétől annyira különböző útra. Ma is lehet egy ilyen tapasztalása.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A szerencse ön mellé áll, kaphat, vagy nyerhet valamit. Az is lehet, hogy ez nem egy tárgy, hanem egy érzés, például valaki rokonszenve, segítsége. Mutassa ki a háláját érte!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kissé csalódott lehet, mert nem jött be egy számítása. Mi lenne, ha inkább nem gondolkodna előre és nem tervezne el mindent olyan pontosan? Hagyja, hogy alakuljanak a dolgai, és meglátja, minden elrendeződik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Örömteli napok várnak a Rák jegy szülötteire. Gondtalanul, és persze viszonylag eseménytelenül is telnek a napjai. Ez azonban jó időszakot teremt arra, hogy valami nagyot alkosson. Akár a háza táján, akár a lelkében.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Több nehézséggel is szembe kell néznie ma. Ha sikerül megőriznie a nyugalmát, gyorsabban és kedvezőbb irányba fordíthatja meg a rosszul induló folyamatokat. A legtöbb gyógyírt a szerelem adhatja.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nem érdemes folyton a problémáin rágódni: ha nem tud azonnali megoldást, akkor legjobb, ha kissé feledi a bajt. A megoldást úgyis csak abban találhatja meg, amiben az örömét is leli. Keresse hát most örömét valamilyen alkotásban!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Remek napja lesz, érzi, mennyien szeretik, és most a szerelmet is, ha mégoly heves is, valahogy könnyedebben éli meg. Sok nevetést és kikapcsolódást jeleznek a bolygók.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A megérzései nagyon felerősödnek, és mást súgnak, mint a racionális meggondolás. Nem véletlen: az intuíciójával összerak olyan részleteket is, amelyek még rejtve vannak. Hallgasson tehát a belső sugallatára!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Minden változás belülről jön: ezt senki nem tudhatja jobban önnél. Az első lépés mindig az elképzelés, jó és rossz értelemben egyaránt. Persze ha valaki nehézségeket őriz az emlékeiben, akkor nem könnyű ebből szabadulni. De lehetséges!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön higgadt, és kiegyensúlyozott, legalábbis a látszat szerint. Ez sokakat arra késztet, hogy önhöz forduljanak tanácsért vagy segítségért. Az is előfordulhat, hogy a saját családjában válik közvetítővé az emberek között.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma áldott napja lesz, valahogy maguktól elsimulnak a problémák, amik pár napja, hete még megoldatlanul nyomasztották. A szerelemben is ezt tapasztalja: hirtelen eltűnnek a bosszantó konfliktusok, viták.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Jókedvűen kezdődik a nap, és úgy is folytatódik. És nemcsak valami felületes jókedv ez csupán, inkább megbékélés, hála. Ha sokat van a természetben, pláne ha tesz egy sétát valamelyik vízparton, még inkább érezheti ezt a jótékony energiát!