Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ez az időszak a felfordulás, a bizonytalanság jegyében telik, amikor semmit nem lát tisztán. A magánéletében is sok a bizonytalanság. Ebben az is közrejátszik, hogy lázad a megszokás ellen, s közben a körülmények miatt nem tud stabil pontokat kialakítani maga körül.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Végre elcsitul otthon a vihar, amit nem annyira a partnere szított, mint inkább saját bizonytalansága. Ne az ismerősök pletykájára vagy furcsa híresztelésekre hallgasson, hanem a szívére.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A kollégákkal való viszonya valóban erős hatással van a végzett munka minőségére, sőt a mennyiségére is, és rámenős munkatársai könnyen kihasználhatják. Elismerésre vágyik, a párkapcsolatban is ezért veti alá magát a párja akaratának – ne tegye! Őszintén szereti önt a másik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Arra kellene koncentrálnia, hogy a már jól működő pozícióit erősítse, és egyelőre ne kezdjen semmi újba. A bolygók befelé fordulásra, önelemzésre készteti. Ha rájön, merre tovább, megújulnak energiái.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A konkurenciaharc miatt nem szabad elkeseredni, inkább mozgósítsa a tartalékenergiáit is, és győzni fog. Ez a szakmai siker újra biztonságot teremt, és nagyon kedvezően hat a magánéletére is, mert végre visszanyeri optimizmusát.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kicsit nehézkes a mai nap. A pontosság azonban hozzá tartozik a lényéhez, ezért minden mást félre tesz, még a párját is hanyagolja, amiből – szerencsére – csak átmeneti mosolyszünet kerekedhet.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem szégyen az, ha mások elképzeléseit hasznosítja a munkában, sőt, az sem baj, ha a magánéletben követi a másoknál már jól bevált lépéseket. Arra viszont ügyeljen, hogy ne kényszer alatt lépjen, csak a saját akaratából cselekedjen!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Lehet, hogy a ma elért siker most nem pénzt, inkább szakmai-erkölcsi elismerést hoz, de hosszú távon ez a kamatozóbb, mert olyan hírnevet teremt, ami később pénzre is váltható. Új barátságot köthet, ami akár életre szóló szövetség lesz.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A bolygók üzenete szerint az esetleges anyagi akadályokat le tudja győzni. Lehet, hogy a vártnál nehezebben és lassabban, de sikerül megoldást találnia ezekre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem veszi jó néven, még a barátaitól sem, hogy beleszóljanak az elképzeléseibe. Ne csodálkozzon, ha majd adott esetben sértődötten ők is nemet mondanak, és nem segítenek magánéleti gondjai megoldásában.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A bolygók szerint változtathat munkahelyet, kipróbálhatja magát egy új területen. Lehet, hogy egy váratlan (ám nagyon kellemes!) fejlemény miatt teljesen át kell szerveznie az életét.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Változás várható a főnökök, szakmai vezetők soraiban, s ez természetesen hatással lesz további terveire. Ha meg tudja értetni a kollégáival, hogy egységben az erő, akkor nyertesként zárhatják az elmúlt idők miatti feszült helyzetet.