Nagyon sok ma a bizonytalanság az életében...





Ez az időszak a felfordulás, a bizonytalanság jegyében telik, amikor semmit nem lát tisztán a Kos. A magánéletében is sok a bizonytalanság.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.21.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ez az időszak a felfordulás, a bizonytalanság jegyében telik, amikor semmit nem lát tisztán. A magánéletében is sok a bizonytalanság. Ebben az is közrejátszik, hogy lázad a megszokás ellen, s közben a körülmények miatt nem tud stabil pontokat kialakítani maga körül.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Végre elcsitul otthon a vihar, amit nem annyira a partnere szított, mint inkább saját bizonytalansága. Ne az ismerősök pletykájára vagy furcsa híresztelésekre hallgasson, hanem a szívére.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A kollégákkal való viszonya valóban erős hatással van a végzett munka minőségére, sőt a mennyiségére is, és rámenős munkatársai könnyen kihasználhatják. Elismerésre vágyik, a párkapcsolatban is ezért veti alá magát a párja akaratának – ne tegye! Őszintén szereti önt a másik.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Arra kellene koncentrálnia, hogy a már jól működő pozícióit erősítse, és egyelőre ne kezdjen semmi újba. A bolygók befelé fordulásra, önelemzésre készteti. Ha rájön, merre tovább, megújulnak energiái.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A konkurenciaharc miatt nem szabad elkeseredni, inkább mozgósítsa a tartalékenergiáit is, és győzni fog. Ez a szakmai siker újra biztonságot teremt, és nagyon kedvezően hat a magánéletére is, mert végre visszanyeri optimizmusát.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kicsit nehézkes a mai nap. A pontosság azonban hozzá tartozik a lényéhez, ezért minden mást félre tesz, még a párját is hanyagolja, amiből – szerencsére – csak átmeneti mosolyszünet kerekedhet.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem szégyen az, ha mások elképzeléseit hasznosítja a munkában, sőt, az sem baj, ha a magánéletben követi a másoknál már jól bevált lépéseket. Arra viszont ügyeljen, hogy ne kényszer alatt lépjen, csak a saját akaratából cselekedjen!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Lehet, hogy a ma elért siker most nem pénzt, inkább szakmai-erkölcsi elismerést hoz, de hosszú távon ez a kamatozóbb, mert olyan hírnevet teremt, ami később pénzre is váltható. Új barátságot köthet, ami akár életre szóló szövetség lesz.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A bolygók üzenete szerint az esetleges anyagi akadályokat le tudja győzni. Lehet, hogy a vártnál nehezebben és lassabban, de sikerül megoldást találnia ezekre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem veszi jó néven, még a barátaitól sem, hogy beleszóljanak az elképzeléseibe. Ne csodálkozzon, ha majd adott esetben sértődötten ők is nemet mondanak, és nem segítenek magánéleti gondjai megoldásában.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A bolygók szerint változtathat munkahelyet, kipróbálhatja magát egy új területen. Lehet, hogy egy váratlan (ám nagyon kellemes!) fejlemény miatt teljesen át kell szerveznie az életét.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Változás várható a főnökök, szakmai vezetők soraiban, s ez természetesen hatással lesz további terveire. Ha meg tudja értetni a kollégáival, hogy egységben az erő, akkor nyertesként zárhatják az elmúlt idők miatti feszült helyzetet.





Ezeket olvastad már?
Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás