Aggasztó szokás: ezeket az embereket vonzod a horoszkópod szerint





Sajnos időbe telik, míg az ember megtalálja az igaz barátokat és az ideális társat. Ne csüggedj, adunk pár tippet, hogy legközelebb könnyebben menjen!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.14.
negativitás

Ha végignéznéd a teljes randevúzási történetedet, talán te is arra jutnál néhány esetnél: „Mi a fenét gondoltam egyáltalán?” Ne légy túl kemény magadhoz, ez mindenkivel megesik. Előfordul, hogy szerelmesen nem gondolkodunk praktikusan. Annak érdekében, hogy ez kiküszöbölhető legyen, megmutatjuk, hogy az egyes csillagjegyek milyen, számukra inkább negatív hatással bíró embereket vonzanak.

Az első lépés, hogy felismerd, ha mindig ugyanabba a hibába esel Forrás: Pixabay

A Kos energikus személyiség, de pont az ellenkezőjével hozza össze a sors – a lusta és ragaszkodó típussal. Minden alkalommal, amikor belépsz egy szobába, a figyelem középpontjába kerülsz. Ha egyszer valaki elnyeri a bizalmad, egy életre a szívedbe zárod. Sajnos a túlzottan kötelékre vágyó, de nem túl aktív emberek pont ezt keresik: az ujjukat sem fogják megmozdítani, de a szerelem nevében elvárják, hogy mindent feladj és őket kényeztesd. Felhasználják az energiádat, az idődet és az életteredet, de nem törődnek veled. Légy résen!

A Bika legnagyobb erénye a többiekkel, különösen a szeretteivel szemben a hűség. Ez egyik oka annak, hogy hajlamos vagy a manipulatív embereket vonzani. Ők ugyanis annyira agyafúrtak, hogy pontosan tudják, hogyan kell kihasználni a hűségedet és jóságodat és úgy irányítani téged, mint egy bábot. Körülötted mindenki tudja, ki akar kihasználni, csak te vagy olyan hiszékeny, hogy nem veszed észre. Ideje kívülről figyelni a történéseket.

Az Ikrek nagyon hangos és/vagy kivételesen éles eszű ember. Jókedvű és intelligens, mindenkivel megtalálja a közös hangot. Vannak azonban, akik csak azért maradnak veled, mert népszerű vagy, és a kapcsolati tőkére utaznak. Megpróbálják szabályozni, hogy kivel kommunikálj. Az ilyen felületes emberek csak a maguk érdekeit nézik. Tudod már, kiről lehet szó?

A Ráknak arany szíve van, őszinte ember, aki szem előtt tartja mások érdekeit. Ennek ellenére hajlamos vagy a sznob, arrogáns embereket magad köré gyűjteni. Bármilyen szimpatikusnak is tűnnek kívülről, valójában gonoszak és biztosítékra van szükségük, hogy ne legyen kisebbrendűség-érzetük. Irigyek a magabiztos természetedre, de ne hagyd, hogy elmarják mellőled a jó embereket!

Az Oroszlán nagylelkű, hűséges ember. Mindig ott vagy mások mellett, és mindent megteszel, hogy támogasd szeretteidet. Sajnos nem tudod elkerülni azokat, akik csak arra használnak fel, hogy az exeiket féltékennyé tegyék. Egyáltalán nem törődnek veled, csak azzal foglalkoznak, hogy a lehető legtöbbet kicsikarják belőled a saját boldogulásuk érdekében. Körülötted mindig van valaki, aki hajlamos érzéketlenül viccet csinálnak másokból. Lépj közbe, ha legközelebb is ez történik!

A Szűz kedveli az embereket, de nem szeret a figyelem középpontjában lenni. Azt akarod, hogy mindenki boldog és elégedett legyen, ezért nem is magad helyezed az előtérbe. Akadnak, akiknek olyan emberre van szükségük, akik csak rájuk és az igényeikre figyel. Mindent természetesnek vesznek és soha nem viszonozzák azt, amit kaptak. Ne feledd, legyen szó bármilyen kapcsolatról, partnernek kell lenned, nem pedig gondviselőnek.

A Mérleg bármit megtesz azért, hogy segítsen. Nyitott vagy és jólelkű, a legjobbat akarod szeretteidnek. Mivel nagyon nehezen mondasz nemet, olyan emberek keresik a társaságod, akiknek állandó megerősítésre, szeretetre és jóváhagyásra van szükségük. Vannak köztük, akik elveszik az időd, az energiád és a pénzed is felélik. Ne dőlj be mindig az áldozat-mentalitásnak! Nagy szükséged van a személyes határok felállítására, és tudnod kell, mikor és hol hagyd abba az adakozást, különben semmid sem marad.

A Skorpió rendkívül szenvedélyes és érzelmes, bár ezt nem mindig mutatja ki. Olyasvalaki vagy, akit megérintenek az egyéni sorsok és aki képtelen elnézni mások fájdalmát. Ugyanakkor kívül-belül nagyon erős ember vagy, így meglepő, de mégis vonzod a narcisztikusokat. Ők a hírnév szerelmesei, bevetnek bármit, hogy szimpatizálj velük. Felhasználják jóindulatú természetedet, de csak addig, amíg hagyod!

A Nyilas független személyiség, önmagára összpontosít. Annyira elfoglalt vagy, hogy aligha számít, mások mire vágynak. Annak ellenére, hogy álmodozó vagy, tudod, hol a helyed. Ez azt eredményezi, hogy olyan embereket vonzol magadhoz, akik féltékenyek szabad szelleműségedre ebben a versengő világban. Amikor látják, hogy gondtalanul éled az életed, elkezdenek hibákat keresni benned. Minden lehetséges módot megtalálnak arra, hogy rágalmazzanak vagy megalázzanak. Mivel boldogtalanok, megpróbálnak téged is azzá tenni, hogy akár csak egy percre is jobbnak érezzék magukat.

A Bak olyasvalakit keres, aki hiteles, szerető és támogató. Nagyon komolyan veszed a kapcsolataidat és azt, akit szeretsz. Az egyéjszakás kalandok és hétköznapi tevékenységek egyáltalán nem csábítanak, számodra minden az értelemről szól, csak az érdekel, ami belül van. Így találkozol olyan emberekkel is, akik arra törekszenek, hogy elfogadják és megbecsüljék őket, de egyáltalán nem áll szándékukban viszonozni a szeretetet. Ők csak ideiglenesen vannak veled, és abban a pillanatban, amint az izgalom elillan, kihasználnak és elhagynak.

A Vízöntő a legártatlanabb és legérzékenyebb emberek közé tartozik, de néha túl könnyen szavaz bizalmat. A hűség és az őszinteség fontos számodra, de sajnos ezek a dolgok olykor viszonzatlanok. Olyan emberek találnak rád, akik csak ki akarják vetíteni valakire a csalódottságukat. Ők a hiszékeny és jószívű természeted miatt vonzódnak hozzád, de könnyen a lealacsonyító tréfáik tárgyává válhatsz. Anélkül bántanak meg, hogy egy szemernyi lelkiismeret-furdalás is lenne bennük. Kihasználják a kedvességedet, mert ettől jobban érzik magukat, ez dobja fel silány életüket.

A Halak nagyon érzelmes, van benne egy bizonyos varázs. Megérted mások szükségleteit, gyengéd vagy és kedves, ez pedig magával ragadja az embereket. Lesznek, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a jó természetedet saját önző szükségleteik kielégítésére használják fel. Te valójában igazi lelki kötelékre vágysz. Ezt nem kaphatod meg, ha hagyod, hogy valaki apróságok miatt is drámázni kezdjen, amivel érzelmileg és szellemileg is kimerít. Ne képzeld bele mindenbe a jó dolgokat, lásd meg a valóságot!





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás