Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Kos telihold minden szinten érezteti hatását. Talán nemcsak váratlan, sorsszerű eseményeket hoz, hanem hatására változtat némely elképzelésén is. Márpedig az nagy dolog, ha egy Kos megváltoztatja a véleményét!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Bikák híresek béketűrő természetükről, azonban van valami, ami még őket is kimozdítja a szelídségükből. Ha azt látja, hogy valaki nyíltan az ellenére tör, ha olyasmivel vádolják, ami alaptalan, álljon ki végre magáért!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Fordulópont előtt áll az élete, ezt a mai napon a napnál is világosabban láthatja. Az események, melyeknek ma a tanúja lesz, csupán körítésül, magyarázatul szolgálnak saját belső történéseihez. Vegye észre az üzenetet, ami önnek szól!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem látja túl rózsaszínnek a helyzetét, amiben valószínűleg van is némi igazság. Mindez azonban azért is van így, hogy végre változtasson valamilyen rossz szokásán. Ha így tesz, akkor megint rózsássá változik a kedve.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A pénzügyek terén folyamatos javulásra számíthat, ám ehhez valamit önnek is tennie kell. Mielőtt ismét bőkezű vásárlásokba kezdene, gondolja át jobban, valójában mire is van a legnagyobb szüksége. A befektetés vajon megtérül-e?

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Lelkifurdalás gyötri valamiért, de miért is adja át magát neki? Gondolkozzon inkább a jóvátétel módozatain. Rá kell ébrednie: bárkivel is tesz jót, azt a jót elsősorban magával teszi. Felszabadítja a lelkét, elkergeti a sötét fellegeket.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Furcsán viselkedik ma, mintha ezzel akarná felhívni magára a figyelmet. Szinte mindent fordítva csinál, mint eddig. Lehet, hogy csak így akarja megmutatni, hogy képes az ellenállásra.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Valami jóval kecsegtetik ma a csillagok a Skorpió jegy szülötteit. Leginkább azokat, akik nemcsak szeretteikkel, hanem elesettekkel, magányos emberekkel is törődnek. Most valami visszaáramlik e jóból.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Szükségtelen dolog a sebeit nyalogatnia. Önben megvan az erő és a tehetség a megújulásra. Miért is keseregne a múlt hibáin? Zárja le bátran, ami elmúlt, elmúlt. Tekintsen bizakodóan a jövő elé! Készítsen terveket!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ádáz viták kereszttüzébe kerülhet a mai napon, ráadásul úgy érzi, hogy teljesen érdemtelenül. Két vélemény közé szorulhat, és önre hárul a döntőbíró avagy a közvetítő szerepe. Vigyázzon, mert sajnos ebben is elvérezhet!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma kifejezetten jól érezheti magát a bőrében. Sikerül végre nyélbe ütnie egy régi haditervét. Tettével nemcsak magának, de másoknak is jót tehet, úgyhogy ez csak fokozza az örömét.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Addig képtelen rá, hogy új kapcsolatba kezdjen, amíg a régit nem zárta le teljesen. Ön az a fajta, aki igazából csak egyetlen emberre tud koncentrálni. Amíg a régit talonban tartja, ne reménykedjen abban, hogy bárki mással dűlőre juthat.