RETRO RÁDIÓ

Ikrek, vedd már észre, hogy ki szeret!





Roppantul érdekes és szokatlan nap elé néznek az Ikrek.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.09.19.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Talán ma kicsit többet kell tennie az otthona rendezettségéért, de szerencsére még a szokottnál is energikusabbnak érezheti magát, így nem gond a házimunka. Ebbe a napba akár még egy kis sportolás is belefér.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Háttérbe szorulhat ma a szerelem, ami pedig elég nagy szó önnél, és helyette valamilyen munkálkodás veszi át a fő szerepet. Pedig a hétvége pihenésre és a kapcsolatok ápolására szolgál. A munka megvárja holnap is.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy rendkívül érdekes és szokatlan feladat minden erejét aktivizálja ezen a napon. Ha sikerrel oldja meg, az nagyban növelheti önbizalmát. Végre elégedett lehet az eredményeivel. Azért, vegye észre azt is, aki szereti önt.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma jött el az ideje, hogy némi harmóniát teremtsen az álmok és a valóság, az illúziók és a reális tervek között. Ha ez nem sikerül, akkor az nagyon frusztráló lehet az ön számára, és tele lehet feszültséggel. Kérjen segítséget!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

E napon egy régebbi gond újra felmerülhet az életében, ami roppantul bosszantja. Ha így lenne, semmiképp se söpörje a szőnyeg alá, nézzen vele szembe, mert később újra előjöhet. És lehet, hogy addigra a megoldás is elszelel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ez a nap a szépség és költőiség jegyében telik el. Felejtse el a hétköznapok nyűgeit, éljen az ideáinak! Ehhez természetesen a partnerére is szüksége lesz. Járjon a kedvében, teljesítse kívánságát!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem kell minden látszatnak felülnie. Semmi sem olyan szélsőséges, amilyennek a képzeletében látszik. Ha példaképet akar választani, akkor mindig inkább azt kövesse, aki keresi az utat, ne azt, aki azt állítja, hogy megtalálta.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A dolgosság nagy erény, de nem kell minden hétvégéjét a kötelességekkel tölteni. Így igazából csak elaprózza magát. A tehetség kibontakoztatásához néha pont az ellenkezőjére van szükség. Az idő az unalomban telik meg értelemmel.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A szürke, szomorú színekkel induló vasárnap is tud néha széppé és kellemessé válni, ha a lélek színekkel és fénnyel teli. Új dolgokat fedezhet fel maga körül, apróságoknak is lehet örülni. A jókedv is ragadós lehet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Minden munkával, vállalkozásával kapcsolatos és anyagiakat érintő kérdéssel kapcsolatban szerencsés nap lehet ez. A bökkenő csak az, hogy mivel hétvége van, a családja ezt biztosan nem tolerálja. Próbálja meggyőzni őket.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Mostanában kíméli magát, mindent bedob az érvényesülés érdekében. Hozza is a legjobb formáját: elismerésekben, sikerekben nincs hiány. Jó azért néha lazítani is. Ma legjobb lenne, ha kikapcsolná a telefont is. A karrier várhat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Sok álmát valóra válthatja, még ha nem minden részletében is tökéletesen úgy, ahogy szerette volna. Emlékezetes nap, szép pillanatokkal teli.





Ezeket olvastad már?
Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Erre vigyázz! Életmentő lehet, hogy mikor vacsorázol!

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Ez a csillagjegy jól gondolja meg, mit szeretne bevonzani, mert ma valóra válhat

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Nagy szerencsét ígérnek a bolygók: 4 csillagjegynek pénzt hoz a Bika hava

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás