Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap és a Merkúr együttáll az Ikrek jegyében. Ez egy mozgalmas napnak ígérkezik, sok találkozóval, levelezéssel, beszélgetéssel. A Hold ráadásul a Vízöntőben jár, ami sok vidámságot, új ötleteket jelez.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Jó napra számíthat, amiben nagy része van annak is, hogy nem engedi, hogy bárki beleszóljon a tetteibe. Ezért van az, hogy amit ma elhatároz, azt sikeresen végre is tudja hajtani. A konokság ma gyümölcsöző.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Nap és a Merkúr együttáll az Ikrek jegyében. Szellemileg friss és éber, a hangulata szuper, így aztán jobbnál jobb programokat talál ki. Öröm ma a közelében lenni!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Vízöntőben áll, és vidám napot ígér! Töltse ma a természetben az időt, lehetőleg társaságban, nagyon jól fogja érezni magát. Érdemes kirándulni menni, sportolni, ha bátor, akkor már meg is merítkezhet valamelyik tavunkban, folyónkban.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai napon úgy érezheti, az élete teljes és boldog, és még szerencsésebbnek is érezheti magát másoknál. Élvezze ki a jó időszakot! És segítsen azon, akit rászorultnak érez, vagy esendőbbnek!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ön határozott személyiség, ezért mástól sem viseli el, ha túl soká hezitál, ha képtelen egy döntést meghozni. Mégis türelmesebbnek kell lennie a társával. Minél nehezebben határozza el magát, a döntésében annál inkább ki fog tartani.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Mostanában másnak mutatja magát, mint amit valójában belül gondol magáról, talán mert erre van kényszerítve. Ez pedig egy idő után nagyon fárasztani fogja. Ma mondja ki az igazságot, jól fogják fogadni mások!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön határozott személyiség, ezért mástól sem viseli el, ha túl soká hezitál, ha képtelen egy döntést meghozni. Mégis türelmesebbnek kell lennie a társával. Minél nehezebben határozza el magát, a döntésében annál inkább ki fog tartani.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma indulatos, képtelen visszafogottan viselkedni, ha úgy érzi, valamilyen sérelem éri. Reagáljon gyorsan, de aztán ugyanolyan gyorsan feledje is el a sérelmét. Ha egész nap sértődötten duzzog, azzal magának árt elsősorban.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma igencsak elkényezteti önt az élet: hirtelen több rajongója is akad. A kérdés csak az, van-e érzéke ahhoz, hogy kiválassza közülük az igazit? Ha pedig már megvan a nagy ő, akkor tekintse az egészet csak játéknak.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold ma a Vízöntőben jár, és csupa jót ígér. Sok vidámságot elsősorban, de jó ötleteket is, amelyek igazán hasznára lesznek a közeljövőben. Most jól átlátja a dolgait.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ki szeretné mutatni valaki felé a szeretetét, de sem anyagiakban, sem ötletekben nem igazán bővelkedik. Ám az illetőnek nem is kell más, mint az idő, amit önnel tölthet. Gondolkozzon azon, mikor tudna elmenni vele kettesben valahová!