Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Általában könnyen meggyőz az igazáról mindenkit, mert céltudatos és megnyerő viselkedésével mindenkit levesz a lábáról. Vigyázzon, határozottsága nehogy erőszakossággá váljon! Bízzon a megérzéseiben!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Hosszú idő után most remekül megérti magát valakivel. Lelkileg is egyre közelebb kerülnek egymáshoz, ami viszont féltékenységet válthat ki párjából. Nem kaphatja meg, amire vágyik, ha igazából nincs is tisztában vele, mit akar.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy félreértést csak bajosan tisztázhat partnerével. Ha lényeges önnek ez a kapcsolat, akkor abban az esetben is tegyen meg mindent viszonyuk normalizálásáért, ha ez komoly áldozatokat követel öntől.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma gyorsan tud jó döntéseket hozni, mivel megérzéseinek hála szinte előre látja a végeredményt. Értékelje a jó dolgokat az életében, örüljön a sikereknek, így sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb lesz.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Valaki irigykedik önre, de aggodalomnak tünteti fel a negatív érzéseit. Ne hagyja magát befolyásolni! Csodálatos ötletei vannak, képzelete szárnyal, ki kell használni ezt a jó konstellációt.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma is hatékonyan halad a dolgaival, de mások lassúsága visszafogja. Fő, hogy toleráns legyen, mert a türelmetlenség által nem jut előre. Szerelmi vallomásra számíthat valakitől, aki nagyon is meglepi ezzel.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valakit a környezetében megbízhatatlannak talál. Amíg ez a benyomása, jobb, ha nem nagyon közösködik vele semmiben. Ne legyen túlságosan nagyvonalú, és ne cselekedjen lelkiismeret-furdalásból, mert ezt később megbánhatja.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Képtelen dönteni egy bonyolult ügyben, és nem is tudja, kitől kellene tanácsot kérnie. Feleslegesen aggódik, mert mindkét járható út hosszú távon a boldogsághoz vezet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Teljesen fellelkesül egy hír vagy esemény miatt. Már rögtön intézkedne is, ami voltaképpen nem baj. Ha teheti, segítsen másokon, elégedettebbnek és nyugodtabbnak fogja érezni magát. Egy keveset mindenki változtathat a világon.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Általában az észérvek vezérlik, de most teljesen az érzelmek hatása alá kerül, nagyon szenvedélyes hangulatban lesz, de ez persze nem jelent rosszat, sőt! Ha kiengedi egy kicsit a felgyülemlett feszültséget, attól könnyebbé válik a lelke.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Úgy érzi, csak nehezen halad előre minden tervével, pedig igazából minden rendben van. Ami elsőre nem sikerült, az másodjára összejöhet. A boldogság nem fog sokáig váratni magára.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Remek híreket kaphat, az ég kiderül ön felett! Bármi is volt, amiért küzdött az elmúlt időszakban, végre megvalósul, és megnyugodhat, mindet ügyesen intézett. Dőljön hátra és lazítson végre egy kicsit!