RETRO RÁDIÓ

Ez nem az álmodozás, hanem az álmok valóra váltásának ideje!





Úgy érzi ma a Halak, hogy a vágyakozás izgalmasabb volt, mint a megvalósulás, ezért nem is nagyon töri magát. Hagyja, hogy az események megoldódjanak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.04.18.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Lehet, hogy az élet kényszeríti önre a változást, de ami ellen most tiltakozik, hamarosan örömet jelent. Bízzon a jó fordulatban, mert már nem sokára beköszönt az életébe, csak még egy kicsit tartson ki, ha nehéz helyzetben érzi magát.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A bolygók üzenete szerint ne a párjára haragudjon, mert ön miatt alakul ki a feszült helyzet, most önnek kell kezdeményezni a békülést is. Képtelen mindenkinek a kedvében járni. Nem is kell, csak arra az egyre koncentráljon, akit szeret.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bár hajlamos rá, hogy légvárakat építgessen, a bolygók visszaterelik a realitások talajára. Ne kapkodjon el semmit, várjon a végső döntéssel még néhány napot, mert rövidesen új szempontok is előkerülhetnek.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyon sok fölösleges izgalom vár az egyébként ok nélkül is aggodalmaskodó Rákra. Nagy terveket sző, komoly energiát fektet olyan dolgokba, amelyek véghezvitelével még várnia kellene. Hallgasson a jó szóra!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A bolygók jelzése szerint most túl naiv, és olyanokat is beavat a titkaiba, akik méltatlanok rá, és talán ki is használják. Ám egy véletlennek köszönhetően lelepleződnek az intrikusok, így helyreáll az igazság.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jól gondolja meg, milyen feladatokat, kötelezettségeket vállal magára. A szerencse ugyan tud segíteni, de ha irreális dolgokra vállalkozik, legfeljebb a kudarc nagyságát csökkentheti. Legyen mértéktartó!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A szingli Mérleg most olyan kalandba keveredik, amely az első pillanatban szinte kilátástalannak tűnik, de éppen ez vonzza. Csak nehogy aztán meg a siker untassa…

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma olyan helyzetbe hozhatják, amire nem készült fel. Most kiderülhet, tud-e gyorsan reagálni a változó körülményekre. Próbálja meg elővenni az észérveket, vagy meghallgatni családja véleményét.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Valaki teljesen el van ragadtatva öntől. Persze ő azt még nem tudja, hogy ön nyitott-e egy új kapcsolatra, foglalt, vagy egyáltalán észrevette-e a közeledését? Adjon esélyt ennek a kapcsolatnak!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha sikerül visszanyernie az optimizmusát, most már minden sokkal jobban sikerülhet. Igaz, hogy érthető, ha belefáradt a küzdelembe, de azért itt az ideje, hogy összeszedje magát.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Még néhány nap lazítás jót tenne a munkakedvének. Utána újult erővel vehetné fel a harcot vetélytársaival. Ha erre nincs esély, akkor legalább ma pihenjen minél többet.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Egyik régi álmát, dédelgetett elképzelését könnyen valóra tudná váltani. Most azonban úgy érzi, hogy a vágyakozás izgalmasabb volt, mint a megvalósulás, ezért nem is nagyon töri magát. Hagyja, hogy az események megoldódjanak.





Ezeket olvastad már?
Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Versenyt fut az idővel az édesanya 2 éves kisfia életéért

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Így ettek ők! Ezek voltak a magyar írók kedvencei

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

Olyan kozmikus együttállás következik, amire több mint 80 éve nem volt példa: kártyavárként dőlhet össze az, amit eddig felépítettünk

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

40 napig csak narancslén élt a nő: ez történt a testével – Videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás