Bak! Tegyél valamit a kapcsolatodért! Muszáj!





Hiába fél a Bak jegyek szülötte, lépnie kell, ha menteni szeretné a szerelmi életét! A dolgok ritkán oldódnak meg maguktól. Hajrá!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.06.27.
horoszkóp

Kos

III. 21.–IV. 20.

Próbálj meg jobban koncentrálni, nehogy elfelejtsd befizetni a parkolást vagy az utazást. A szétszórtságod ezen a héten bírságot vagy egyéb szükségtelen, indokolatlan kiadást vonhat maga után. A munkahelyeden szokatlan módszerrel oldasz meg egy feladatot, amivel tekintélyt szerzel. A napi feladataid ellátása során ússz az árral, még nem jött el a döntés ideje.

Bika

IV. 21.–V. 20.

A munka lesz a héten a számodra a legfontosabb, ám ennek ellenére nehéz lesz mindenre figyelni, ugyanis sok váratlan esemény tarkítja a napjaidat. A hét közepe felé javul a helyzet, a szétszórtságod sokat „javul”, de nem lesz semmi sem stabil körülötted. Családi körben érkezik pár új hír, amelyek meglepnek, ám ezek közül legalább egy jó lesz.

Ikrek

V. 21.–VI. 21.

A kedvességed és a figyelmességed bárki kapuit megnyitja. Próbáld meg nem elveszíteni ezeket a tulajdonságokat a heti nyüzsgésben. Nyugodtan kockáztass, ha valami új ötleted van. Ha tartasz a döntésektől, akkor gondolj arra, hogy aki nem kockáztat, az nem iszik pezsgőt. Ami egyébként az alkoholos italokat illeti, jobb, ha kis időre lemondasz róluk.

Rák

VI. 22.–VII. 22.

A Ráknak fel kell készülnie arra, hogy az általa szeretett személy teljesen másképp értelmezheti, kifordíthatja a mondatait, sőt, teljesen igazságtalanul meg is sértődhet. Ha ez megtörténik, ahelyett, hogy vitába keverednél a pároddal, higgadtan el kell neki magyaráznod, mire is gondoltál valójában, és a helyzet javulni fog.

Oroszlán

VII. 23.–VIII. 23.

Lehetőséget adnak a héten a csillagok arra, hogy kielégítsd a kíváncsiságodat, bármiről is legyen szó. Ha már régóta meg akartad kérdezni a kedvesedet valamiről, akkor itt az ideje! Ha közted és a párod között nincsenek titkok, akkor a tökéletes randevú képlete az, hogy együtt tanultok valami újat. Mindenkinek szüksége van a figyelemre.

Szűz

VIII. 24.–IX. 23.

Lehetséges, hogy a napokban hiányozni fog számodra a kölcsönös megértés a szeretett személyével folytatott kommunikáció során. Ez pedig hibákhoz és félreértésekhez vezethet. Éppen ezért, ha úgy is tűnik számodra, hogy a kedvesed agresszíven vagy furcsán viselkedik, ne sértődj meg! Először gondold át, hogy nem értettek-e félre.

Mérleg

IX. 24.–X. 23.

Azt tanácsolják a csillagok, hogy határozottabban és régimódinak számító módszerekkel fejezze ki az érzéseit – például papíron. Mert bár az online világban úgy tűnik, hogy állandóan kapcsolatban állunk a kedvesükkel, a papírnak különleges, már-már varázslatos tulajdonságai vannak. Ha végre megosztod az érzéseid, sikered lesz!

Skorpió

X. 24.–XI. 22.

A logika, és ne az érzelmek nyelvén kommunikálj a héten a kedveseddel. Néha könnyebben eljutnak a szívhez a száraz következtetések és tények, ez a hét pedig ilyen lesz. Egy emelkedettebb beszélgetés segítségével jobban megérthetitek egymás cselekedeteinek az indítékait. Ha a választottadnak nemcsak a szívébe, hanem az agyába is benéznél, olyasmit is megtudnál róla, amit nem sejtettél!

Nyilas

XI. 23.–XII. 21.

A héten a hangulatod attól függ majd, hogy a legtöbb időt a szeretett személy társaságában töltöd-e. Ha a kedvesed mellett lehetsz, a szerelem lendülete mindkettőtöket a hetedik mennyországba emelhet, ám ha valamiért távol vagytok egymástól, úgy az eksztázis helyett a szürke hétköznapok várnak, és ez nem fog tetszeni.

Bak

XII. 22.–I. 20.

Meg kellene lépned valamit a szeretett személlyel kapcsolatban, ám nem mered, nem akarod, pedig elkerülhetetlen. Ha hagyod, hogy a dolgok maguktól oldódjanak meg, és egyáltalán nem vagy hajlandó semmit sem tenni, akkor eluralkodhat rajtad az apátia, márpedig ilyen lelki fásultságban senki sem tud élni. Ha erőfeszítéseket teszel, meglesz a jutalmad.

Vízöntő

I. 21.–II. 19.

Hiába szeretnéd, a randevún nehéz lesz elkerülni a filozófiai beszélgetéseket! Fel kell készülnöd arra, hogy a szeretett személy időnként a legmélyebb kérdéseket érinti. Ha te magad is hasonló hullámokra leszel hangolva, úgy nemcsak az elmédet edzheted, hanem alkalmat kapsz arra, hogy jobban megismerd a másik lelki és intellektuális igényeit.

Halak

II. 20.–III. 20.

A csillagok azt tanácsolják, hogy ne dugd a homokba a fejedet a sürgető problémák elől. Ha kisebb törés van a szeretett személlyel való kapcsolatodban, a legrosszabb, amit tehetsz, hogy megpróbálod figyelmen kívül hagyni. Nyíltan meg kell beszélnetek a partnereddel, hogy mi zavar mindkettőtöket. Csak együtt vagytok képesek megtalálni a kiutat.





Ezeket olvastad már?
61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

Hallottál már az ötödik betegségként is emlegetett lepkehimlőről? Ezért veszélyes!

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

70 kecskével szeli át az országot a magyar pár – Ők a XXI. század magyar vándorai

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Egyes savlekötők durván megnövelhetik a migrén kockázatát – egy új tanulmány szerint

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás