Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A csillagok üzenete szerint le kellene lassítania. Ha egy kicsit le tudja fojtani magában a tüzet, a lobogást, és elcsendesül, akkor észreveheti, mennyi értékes ismeretségre, tapasztalatra tett szert az utóbbi időben. Figyeljen egy kicsit a belső hangra!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A párkapcsolatával kapcsolatban komoly változások zajlanak a lelkében. Nehezen engedi el a másikkal szemben támasztott elvárásait, pedig ha ez sikerül, akkor boldogabb, nyugodtabb időszak köszönt be az életében.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Igazán kedvező nap elébe néz. Egy váratlan jó hír már délelőtt feldobja, és ez még csak a kezdet, további szuper fejleményeknek örülhet. Talán a pénzügyekkel is kapcsolatban van a jó hír.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A munkahelyi változások, vagy az álláskeresés viszontagságai kicsit megtépázták az önbizalmát. Pedig remek képességekkel bír, csak higgyen magában! Ha így tesz, rövidesen szembe jön egy minden eddiginél jobb lehetőség.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma esélye van rá, hogy végre fordítson a sorsán. Amit most elkezdett, az nem múlik el hatás nélkül. Sok kitartást igényel ugyan öntől, de meglesz az eredménye, és nem is kell rá sokat várni.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nehezen kezel bizonyos helyzeteket, különösen, ha konfliktusokról van szó. Pedig ön ügyesen bánik a szavakkal, mégis óvakodik attól, hogy nyíltan fogalmazzon. Egyszer mégis ki kell mondania, ami a lelkét nyomja.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Öntől szokatlan módon ma vitába szállhat egy ismerőssel, baráttal, vagy a munkahelyén végre kiáll végre az érdekeiért. Nagyon is jól teszi! Az utóbbi időben túltengett önben a felelősségvállalás, és sajnos volt olyan, aki ezt ki is használta.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ön is a változékony, azaz kettős természetű jegyekhez tartozik. A mai napon sajnos úgy tűnik, hogy a rosszabbik énje kerül előtérbe. Pedig a nehézség, amivel a mai nap sújtja, könnyebbséget is hozhat(na) az életébe.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Munkájában mostanában nem találhat semmi kivetnivalót. És szerencsére a főnökei is éppen így gondolkodnak önnel kapcsolatban. Egy nehéz időszakon van túl, aminek most végre learathatja a gyümölcseit. Kicsit hátradőlhet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Valaki felkelti az önben szunnyadó érzékiséget. Ne fogja vissza magát, válaszoljon a jelekre. Különösen, ha magányosan él, ne álljon ellen a vonzalomnak, és adjon egy esélyt a kapcsolatnak.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Érdekesen alakulnak a dolgok ön körül. Lehet, hogy valamiben hamarosan gyökeres változtatásra kényszerül. Hogy miben, annak meglátásához hamarosan egy váratlan esemény hozzásegíti.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Talán nem minden alakul úgy ma, mint azt kora reggel eltervezte volna. De nem is baj, hogy alkalmat ad a sorsa arra, hogy végre kibújjon a csigaházából, hogy végre másként történjen minden, mint azt megszokta. Jó lehet még a rosszból is.