Nagy dolgok vannak készülőben, felborulhat a szerelmi élete





A Bak szerelmi életében, a párkapcsolatában ma minden lehetséges. Vagy az egekben lebeg, és valóban ideális kapcsolatban van, vagy ellenkezőleg.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.06.04.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Akár pozitív, akár negatív érzelmeket táplál a szívében valaki felé, el kell végre mondania neki is ezeket. Ha teljesen őszinte, akkor van rá mód, hogy rendezzék a kapcsolatukat. És ettől mindketten boldogok lesznek végül!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sok mindent kimond végre, ami már régóta nyomasztotta. Nem baj, mert ez felszabadító erőként hat a lelkére. Egy ideig a komolyság lesz úrrá a szívén, de ez nem jelenti azt, hogy a szerelemnek híján lenne, csak törődőbbé válik.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A párkapcsolatban nyugodt, vidám, meghitt napot ígérnek a bolygók. A Mars viszont most még akkor is felrázza, ha szíve szerint hagyná magát sodorni az árral. Jó kapcsolatai révén kedvezően alakulhat a karrierje.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az érzelmei ma túlságosan elragadhatják önt. Ha ez pozitív irányba történik, akkor azzal csak jót tesz a környezetének. A vidámsága, bolondozása üdítőleg hathat. Ellenkező esetben jobb, ha inkább magában tartja az érzéseit.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha eddig nem sikerült kiharcolnia a kívánt pozíciót, most esélye van rá, hogy megszerezze. Lehet, hogy üresedés lesz azon a poszton később, de akkor már hiába fog szólnia, a főnökének már meg lesz rá az embere. Most cselekedjen!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A bolygók segítik a népszerűségét, és ha szingli, szerelmi téren is kedvező változás várható. Olyan lelki folyamatok zajlanak most önben, amelyeknek ha a végére ér, bevonzza a nagy szerelmet az életébe.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kapcsolata mostanság pozitív változáson megy át: végre ön is belátja, hogy ketten alkotnak egy egységet, egy párt. Ez az érzés meghitté teszi az estéjüket.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Muszáj lesz ma valamiben állást foglalnia, amiből pedig legszívesebben kimaradna. Mégsem foglalhatja ma el a távoli megfigyelő kényelmes pozícióját. A csillagok aktív részvételt követelnek, és a véleményét sem rejtheti véka alá.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az élet nagyszerű rendező, jobb fordulatokat tartogat, mint amit elképzelt magának. Új élményekre, új kapcsolatok alakítására igazán jó a mai nap. Lazítson, engedjen föl. Nincs olyan fontos feladat, ami ne várhatna! Fogadja el, ha a párja hívja valahova.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A szerelmi életében, a párkapcsolatában ma minden lehetséges. Vagy az egekben lebeg, és valóban ideális kapcsolatban van, vagy ellenkezőleg. Időről időre váltakozhat a kettő. Ez azért is van, mert most különösen nehezére esik valóban reálisan látnia a kedvesét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Kellemetlen helyzetbe kerülhet a mai napon, amivel nemigen tud mit kezdeni. A megoldást csak akkor fogja megtalálni, ha az okokat először magában keresi. A másokra mutogatás most nem vezet célra. Ne keressen bűnbakot!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kényelmesnek mondható életére némi árnyékot vet ma a párja elégedetlenkedése. Tovább már nem csukhatja be a füleit, meg kell hallania, amit mond. Mi több: végre lépéseket is kell tennie a megoldás felé.





Ezeket olvastad már?
99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

99 éve nyílt meg az első BNV. Te emlékszel minden részletre? – Kvíz

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

„Gyűlölöm őt, amiért ellopta az életemet” – egy fogyatékos gyereket nevelő anya őszinte vallomása

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

Ennél a három csillagjegynél ma mindenképpen legyen zsebkendő, mert megríkatják

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

61 éve jelent meg először a TV Maci. Te emlékszel az összes régi ismerősre?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás