RETRO RÁDIÓ

Foglalkozz ma az élet nagy kérdéseivel, sokat léphetsz előre!





A múlt emlékei, amik eddig tudottan, vagy tudattalanul zavarták a Bak jegy szülötteit, mostanra a továbbfejlődés gátjaivá válhatnak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.27.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Telihold van a Szűz jegyében. Ez az erőteljes energia feszültté teszi, ha nem enged teret neki. Érdemes most tisztázni azokat a problémákat, amik nyomasztják, hogy tiszta lappal kezdhessen neki a következő időszaknak.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sok nehézséggel kellett megküzdenie az utóbbi időben. De voltak, akik erőt adtak ahhoz, hogy ezeket a küzdelmeket lefolytassa. Ma mélyen átérzi ezt, és valamilyen formában viszonozza is a sok szeretetet, amit kapott.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Lépésről lépésre halad ugyan, de lassacskán egyre közelebb kerül a céljaihoz. Szívós és kitartó, ezért semmilyen kitérő nem veszi el a kedvét, hanem csak újabb erőt ad önnek a továbblépéshez. Néha harcot jelent ez, de finom eszközökkel.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma egy felkavaró beszélgetésben lehet része. Először talán rosszul érinti a dolog, de után ráébred a benne rejlő lehetőségekre is. Olyan meglátásokkal lehet gazdagabb, amelyek segítik majd a jövőben.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Úgy érezheti, valaki becsapta, vagy rosszat okozott önnek, ha nem is szánt szándékkal. Mindenképpen tisztázzák a dolgot! Ha utána erednek a gondnak, a kapcsolat is folytatható.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Telihold van a Szűz jegyében. Nagy belső átalakító erővel jár ez a bolygóállás, amitől feszült lehet, és olyan változásokat jelez, amelyek az önismerete fejlődését szolgálják. Értékes felismerései lehetnek, csak figyeljen egy kicsit befelé!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Valami kibillenti a nyugalmából, de csak ha hagyja. Ha erőt mutat, akkor valahogy az események is a visszájukra fordulnak. Ostoba játszmákba se menjen bele – még akkor se, ha van valaki, aki nagyon szeretné belerángatni!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma egy kicsit felülről látja önmagát, az életét, és tudja, hogy az elmúlt hét aggodalmai alaptalanok voltak. Ha szerelmes, most ez az érzés is felerősödik, szüksége van a másik érintésére, közelségére.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ne akarjon mindig valamit: néha jobb csak hagyni, hogy maguktól megtörténjenek a dolgok. Főleg ma: telihold van a Szűzben, és az a mágikus energia most valamilyen konkrét formát ölthet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Telihold van a Szűzben, és ez jelzi, hogy többet kellene foglalkoznia az élete nagy kérdéseivel. A múlt emlékei, amik eddig tudottan, vagy tudattalanul zavarták, mostanra a továbbfejlődés gátjaivá válhatnak. De csak akkor, ha nem képes úrrá lenni rajtuk.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Megnyugtató lehet a mai nap: valamit elér, amire már régóta vágyott. Most egy kicsit sütkérezzen az öröm fényében, amit ez a tény ad. Ne kezdje el magát máris frusztrálni az ebből adódó problémákkal. Lassítson, lazítson!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha végre sikerülne ledobnia magáról azt a kényszerét, hogy másoknak megfeleljen, akkor talán végre sikerülhet kibontakoztatnia a saját képességeit is. A várva várt dicséretet is akkor fogja elnyerni, ha mer önmaga lenni.





Ezeket olvastad már?
Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

Nincsenek szavak: szexi lánynak hazudta magát a csaló, halálba kergette a 16 éves fiút

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

„Ez nem a gyermek veszélyeztetése, hanem ez a modern döntés” – közölte a magyar orvos

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Megdöbbentő, de igaz: nem a vízkő a mosógép legnagyobb gyilkosa

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Kiderült: ezt a csillagjegyet hatalmas szerencse éri a mai nap

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás