Kos (03. 21. – 04. 20.)

Olyan dolgokat tesz ma, amivel még saját magát is meglepheti. Ne csodálkozzon, ha a társa tátott szájjal bámulja az eseményeket, és nem is tud napirendre térni felette. Legyen vele kedves, akkor ő is másként viszonyul az új oldalához.

 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Legyen határozottabb, és mondjon nemet, ha olyan feladattal bízzák meg, ami ellenkezik az elveivel! Lehet, hogy a társának, vagy a főnökének kell ellentmondania, ami nagyon nehezére eshet. De nem küzdhet örökké önmaga ellen!

 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ha eddig küzdött is valamilyen kisebb egészségügyi problémával, akkor ma végre érezheti, hogy fordulóponthoz ért, vagy akár teljesen ki is gyógyult a bajából. Mindenképpen fittebbnek és erősebbnek érezheti magát.

 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Sok munka vár ma önre, aminek azonban kifejezetten örülhet. Végre fontosnak érzi magát, és örül, ha látja, hogy olyan feladatot kap, amiben kiteljesedhet, amiben új kihívást találhat. Persze azért megszakadnia nem kellene!

 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A párkapcsolati gondjait csak akkor tudja megoldani a kedvesével, ha nem szégyenlősködik, és elmondja végre neki, mi bántja. Lehet, hogy az első reakciója a sértődés lesz. De ezen túllépve valódi megoldásra lelhetnek.

 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jó hírt kap, minek következtében végre rózsásabb színben láthatja a jövőjét. Ez a pozitív kép kedvezően hathat a családi viszonyaira is. Eddig sokban a kedvesére támaszkodott. Most végre önállóbbnak érezheti magát, ami jót tesz az önérzetének.

 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kár az elmúlt dolgokon keseregnie. Most új esélyt kaphat, még ha eleinte ezt inkább frusztrációként éli is meg. Az első és legfontosabb, hogy tanuljon meg feledni, és induljon tiszta lappal! Friss energiák áramlását érezheti.

 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha örökké csak a hibákon morog, akkor saját magát zárja el attól, hogy a jót és a szépet érzékelni tudja az életében. Mert az is körülveszi, például a barátai, hű társa képében. Rengetegen szeretik önt, ezt is értékelnie kell.

 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Úgy érzi, folyamatos prés alatt van, és valóban. Igen erős átalakító hatások érik most, amiknek minél inkább ellenáll, annál kellemetlenebbek a következményei. Magyarul annál inkább fáj. Hagyja magát sodortatni a árral!

 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A közeljövőben valamilyen utazásra készülhet. Sok mozgást, változatosságot jeleznek önnek a csillagai. Amit ma még fáradtságnak érez, az örömére fog szolgálni.

 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Legszívesebben egész nap csak álmodozna, a szerelem vidékén járnak a gondolatai. Ha éppen most kezdődő kapcsolata van, akkor egészen természetes, hogy ilyen ködökben él. Ha nem, akkor a párja nagyon ügyes abban, hogy vegye le a lábáról.

 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szeretné, ha mindenki megértené az ön lelkivilágát. Sajnos erre kevés az esély. Kevesebb, mint arra, hogy éppen ön értsen meg mindenki mást. Ön kifejezetten empatikus, megérző fajta. Mások sokkal kevésbé ilyenek. Ez van.